Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
mikrofon #55749 üzenetére
Elfelejtettem mondani, hogy a laptopod elég erős, ha van 1 órád pepecselni a beállításokkal, akár egy Emby szervert is felrakhatsz rá [link] . Ezen keresztül többféleképpen is tudsz filmeket nézni a tv-n. (Előzetesen a laptopnak legyen kiosztva fix ip-cím és csinálj rajta pár mappát a filmeknek, sorozatoknak. Bárminek elkeresztelheted: Filmek1 , Filmek2 , Sorozatok1 , Sorozatok2 ....)
Amiket letöltesz, bemásolod a megfelelő helyre, az emby fél perc alatt leszedi hozzá a borítót és infót, majd megjelenik új elemként. A laptopon egy szép felületen bogarászhatod a filmjeidet.
A tv-n pedig lejátszhatod úgy, hogy telepíted az Emby klienst és rácsatlakozol a szerverre, vagy ha régebbi a tv és valami miatt ez nem megy, vagy akadozik, akkor is látni fogja a DLNA-n keresztül a saját lejátszója az Emby szervert és lépkedhetsz a létrehozott könyvtárakban, ott lesznek a miniatür képek is az ikonokon. (A tv-nek is csatlakozni kell a routerhez.)
Én így használtam, amíg meg nem vettem az első amlogic tv-boxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest