- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
TazLeacher #4098 üzenetére
Bár róland már pedzegette a problémát, de szerintem a sajnos szokásos módon fordítva ültök a lovon... Előbb van meg a kijelző, meg a ház, meg a hardver, stb. Pedig - ha mást nem is, de - jer1cho legalább az igényeit jól összefoglalta a nyitó postjában. Szerintem ehhez kellene először találnia egy front-endet, amivel együtt tud élni és kielégíti az igényeit, ez meghatározza az oprendszert és a "speciális" hardverelemeket is (támogatott távirányító, TV kártya, stb.). Hiába választ most egy TV kártyát, amit aztán nem támogat az a front-end, amit választ... És ha jól értettem az általa leírt igényeket, akkor itt nem jön szóba, hogy XP alatt egerészik, hogy elindítsa a VLC playert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest