Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Neked nem fontos a lehető legjobb hang.másnak igen. nekem nem akkora para i3225 esetén,h 4 percenként kihagy képkockát, neked igen.
de mivel van közös nevező az i3-4330 + giga lap esetén, ezért én ezt tartom a legjobb megoldásnak, a többi kompromisszum.
ismerősi körben,akik hallották az osx-et winfossal szemben, jöttek, hogy de kár,h AMDt vettek, gondoltam figyelmeztetek másokat is. innentől nem csak az én vesszőparipám. Ráadásnak azt mondják, hogy a képe is jobb az oprendszernek. nekem is olybá tűnik, hogy jobb,de nem volt még kedvem osx+xbmc-re megoldani a HD hangok támogatását, ezért mozin egyelőre server a befutó. 13beta3 egyébként akármennyire lehetetlen, de olyan,mintha olyasmi képet adna,mint az OSX teszi. Nem lehet, hogy 24bit fixponttal kezeli a szineket?
az új haswell egyébként ráadásnak 3/3 esetben jobb hangot is adott,mint a régiek, ezért én is fogok upgradelni 3225ről 4330ra. nem a drop miatt.
de,még ha most nem is lenne fontos a támogatás, sztem alap,hogy minden létező oprendszer menjen már fel a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen joysticket vegyek?
- Vga driver + kék halál
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest