Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
python1
üzenetére
"Még annyi,hogy hány wattos táp kellene hozzá,túlméretezve kellene mert nem szeretném fúllon pörgetni a ventit benne"
Az ilyen cuccokhoz általában paneltápot vagy picopsu-t szokás használni. Ezekben nincs venti meg ilyen brazosos terhelésen (a komplett rendszer ehet max. 30 wattot) sokkal normálisabb hatásfokkal dolgoznak, mint a hagyományos tápok.
-
Salvador20
őstag
válasz
python1
üzenetére
ELVILEG! 45-50W-os fogyasztást mértek vele, egy merevlemezzel, 2 gb rammal, terhelésen. nekem egy 220W-os thermaltake volt alatta, de olyan hangos volt a ventije, hogy lecseréltem a 350W-os Be quiet!-re....
Hangkártya sztem nem fogyaszt sokat, mindegyik pci-e X1, nem hiszem, hogy 15W-nál többet vesz föl.
Ha külön vga kártyán gondolkozol, akkor annyit tudhatsz, hogy ha nincs pci-e csati a vga kártyán, akkor biztos, hogy 75W-os fogyasztás alatt van. Aztán össze is tudod rakni az alaplapi atit, meg egy másik videókártyát, vagy le is tilthatod. Ez mondjuk a legrosszabb esetben is 150W, de ezt a kijelentést már sztem támadni fogják a fórumon.szerk.: Volt már olyan itt a fórumon, hogy leosztott érte, nekem állt, hogy nem ilyen egyszerű, mert az alaplapra még kéne proci meg videókártya is

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi