Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Powerbank topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonyX
tag
Nekünk van a családban egy Xiaomi Pad 5. Immáron 3.5 éve használjuk. Az utóbbi évben már kisfiam el csórta és sajátjának tartja így már Family Linken keresztül használja korlátozva. Én meg nem jutok hozzá. :-) Lassan el gondolkodtam, hogy kellene egy újabb szériásat magamnak beszerezni. De igazából média fogyasztásra, könyv olvasásra használnám. Arra meg a Pad 5 is bőven elegendő. :-) Viszont minap próbáltam egy 12.6-os Pad 6-ot. Na az bika masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Állítólag a Xiaomi Pad 7 és a Pad 7 Pro is érkezik a következő hónapban, Németország kaphatja a legolcsóbban a táblákat.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest