- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chriss745
tag
Hát a pontos típusra nem emlékszem, az biztos hogy 55-ös és valamilyen B-s, két év után készült az a fotó, ez már két éve, most már középen szinte semmilyen piros nincs benne, pedig azóta ha 20 órát ment összesen. Pont garancia idő lejárat után vettük észre egy focimeccs alatt. Persze, áramtalaítás, firmware frissítés, többszöri pixel refresh, de semmi nem segített rajta.
-
Chriss745
tag
Persze, azóta is mutogatom az elrettentő példát, hogy mire fizettem ki fél millió forintot. Mielőtt azzal jön valaki, hogy biztos állókép volt rajta, nem, nem volt, csak film és TV műsor ment rajta, filmet soha nem állítottunk meg félve nehogy beégjen, ennyit ért...
Sokak szerint a kijelző bal oldalán az a fehér folt az az amikor az LG mutatja be a középső újját.
-
Chriss745
tag
Például én, LG OLED két év alatt beégett, azóta ilyen Samum van, azon kívül, hogy nincs DV a képe szerintem sokkal jobb, van értékelhető fényereje, fekete ugyanolyan jó, mint oled csak ugye zónásan, és nem csökken a fényereje 3 éve semmit. Tudom, tudom, OLED jobb, ha sötét szobában használom és nem nézek rajt TV műsort és fél lábon állok és stb... stb...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat Mini LED háttérvilágítású QLED tévéinek németországi árai már ismertek, ami jó támpontot adhat a hazai árakkal kapcsolatban.
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vírusirtó topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest