Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverboy
aktív tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Azért az érdekes meg még,ha vesztünk, és belesz*rokként csak 1-2 egységet akarok húzni, akkor is legalább 60 kill összejön, vagy nem látod át a pályát (van jó pár map amit én sem látok át), vagy balszerencséd van.
Az biztos nagyon sokat függ karakter/squad felépítésen és, hogy milyen perk/milyen stukker van a kézben.
Tipp:
Illetve pálya típusától is. Pl, ha szük helyen kell foglalni pl a Pályaudvaras pálya, oda kiváló az SMG, fogsz 4smg+1engi, foglal, jönnek lősz 3-5 kill, foglalsz jön lősz 4-6 kill, arra kell vigyázni nehogy a burádat lőjék keresztül, illetve néha a nagy futásba megállni és bevárni az idióta ai-t. Játékosok többségének ennyi se jut eszébe, hogy észrevettem, mert simán jön mesterlövésszel a fél csapat egy belteres védelmi szituációban...---
Engem csak a csalók b*nak fel általában (Berlin, 2 pont orosz oldalon, német prémium gewerh-rel becampel, és ossza a fejeseket mindenen keresztül... 200kill...), bár mint mondtam latenight kocka vagyok, ilyenkor meg drasztikussan kevesebb van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest