- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kedves VladimirR!
Nagyon is érthető a hozzászólásod hangvétele, mert siettem és kihagytam a lényeget. Semmi bajom azzal, aki DS-t olvas (sőt, sokkal jobb, mint ha nem olvasna semmit!), azzal már inkább, ha nem tudja elhelyezni magát és elkezdi mondogatni mennyivel is jobb mint az állítólagos szépirodalom, GM már rég idejétmúlt, stb. Olyan ez, mint mikor egy kiszavazósókon edződött televíziónéző nyilvánosan gyalázza mondjuk Lynch filmjeit, mert nem érti és nem hajlandó gondolkodni sem rajta. (Elnézést a kiszavazósókon edződött televíziónézőktől, akik nyilvánosan gyalázzák Lynch filmjeit, mert nem értik és nem hajlandóak elgondolkodni rajta..)
>ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
Egyáltalán nincs bajom senkivel, aki nem azt hallgatja, amit én. Korábban hallgattam egyfajta igénytelen zenét, de nem helyeztem el a képzeletbeli zenei paletta csúcsára. Teljes mértékig tisztában voltam az értékével / értéktelenségével. Tudtam, hogy szar, de az tetszett és kész.
Nem hallgatok komolyzenét, nem hallgatok bluest, nem hallgatok jazzt (...) mégis becsülöm őket, mert pontosan tudom mennyi erőfeszítés és kitartás kell ahhoz, hogy valaki híres lehessen belőle. Ezt a gondolatot nem folytatom, további indulatos postok elkerülése végett.
Gondoltam helyrerakom, amit elmulasztottam, ne haragudj, ha megbántottalak.
Aktív témák
- Xbox One S (1TB) lemezes eladó!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest