Hirdetés
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kedves VladimirR!
Nagyon is érthető a hozzászólásod hangvétele, mert siettem és kihagytam a lényeget. Semmi bajom azzal, aki DS-t olvas (sőt, sokkal jobb, mint ha nem olvasna semmit!), azzal már inkább, ha nem tudja elhelyezni magát és elkezdi mondogatni mennyivel is jobb mint az állítólagos szépirodalom, GM már rég idejétmúlt, stb. Olyan ez, mint mikor egy kiszavazósókon edződött televíziónéző nyilvánosan gyalázza mondjuk Lynch filmjeit, mert nem érti és nem hajlandó gondolkodni sem rajta. (Elnézést a kiszavazósókon edződött televíziónézőktől, akik nyilvánosan gyalázzák Lynch filmjeit, mert nem értik és nem hajlandóak elgondolkodni rajta..)
>ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
Egyáltalán nincs bajom senkivel, aki nem azt hallgatja, amit én. Korábban hallgattam egyfajta igénytelen zenét, de nem helyeztem el a képzeletbeli zenei paletta csúcsára. Teljes mértékig tisztában voltam az értékével / értéktelenségével. Tudtam, hogy szar, de az tetszett és kész.
Nem hallgatok komolyzenét, nem hallgatok bluest, nem hallgatok jazzt (...) mégis becsülöm őket, mert pontosan tudom mennyi erőfeszítés és kitartás kell ahhoz, hogy valaki híres lehessen belőle. Ezt a gondolatot nem folytatom, további indulatos postok elkerülése végett.
Gondoltam helyrerakom, amit elmulasztottam, ne haragudj, ha megbántottalak.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Hardverfogócska a kertben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest