- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
Mivel nem talaltam hasonlo topikot sem temat, ezert nyitottam, aztan majd eldol eletkepessege.
Sajnos egyre tobbet tapasztalom, hogy mennyire, turelmetlenek, ''eroszakossak'' ismeroseim, akar szemelyes dologrol van szo, akar vmi uzleti kapcsolt.
Talan a legjobban jellemzo az ''Adj uram, rogton''
Vajon mi keszteti egyes embereket arra, ha megbeszelunk vmit, megeggyezunk abban, ha elintezem akkor hivni fogom, h mar masnap ''zaklasson'' a telefonon tobbszor is, nem tisztelve, hogy mas dolgom is lehet (van!), pihenni szeretnek, Vagy a masik eset, amikor nem is rajtam mulik, en varok vkire h elkeszuljon, utanna tudom csak teljesiteni a kerest, de nem ertik meg... ''nem hivtal...'' ''na mikor lesz kesz'' nagyon unom mar.
Ti is tapasztaljatok ezt? Hova tartunk? Ez regen is igy volt, mert en nem tapasztaltam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Kutya topik
- E-roller topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest