Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
uhh... akkor sétálj el valahova, ahol dolgod van, vagy csak ülj be a mekibe, ez a mostani esős idő nem rossz, ha kint vagy a levegőn. ha megvárod, míg éhes leszel, úgy motiváltabb az ember beülni.

vagy csak tárd ki az ablakokat és tolj valami multis játékot. ott a quake live, böngészőhöz felrakja a plugint, gyorsan letölti a contentet, aztán tolhatod
én mondjuk azért vagyok álmos, mert éjszaka megint nem aludtam. flash beadandót csináltam. általában jól elcseszem az időmet, és alig készülök el időben a beadandókkal. eaf beadandókat is óra előtt fél órával fejezem be, aztán rohanok be órára bemutatni itthonról
persze múltkor pl az álmosság miatt történt, hogy a doksiba benne maradt az előző beadandó doksijának a vége, mivel az előző doksit írtam át
nem is értette a tanár, miért akarok determinánst számolni a láncolt lista elemein

egyébként vicces, egyik doksit úgy írtam, hogy kb minden 2. mondatnál álomba merültem.
Szóval ha kicsit jobban erőt vettem magamon, mindig visszaolvastam a leírt dolgokat, hogy nehogy hülyeség legyen. Órákon is előfordul velem, hogy bealszok jegyzetelés közben, és arra eszmélek, hogy teljesen hülyeséget, az agyam szüleményét írtam le a füzetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Chrome
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem is értette a tanár, miért akarok determinánst számolni a láncolt lista elemein