Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
nem értek a tárcsa fékekhez...
még sosem próbáltam... amikor megelégeltem, hogy esőben nem elég jó a fékhatás, gondoltam kipróbálom, de a szerelő lebeszélt róla, mert drága ahhoz képest, amire használnám, és inkább sáros környezetbe való... helyette egy shimano deore fékekbe fektettem és sokkal jobb már esőben is, jobban meg tudok állni az autók mögött, ha szakad...
egyébként sok szervizben nem értenek tárcsafék szervizeléshez, ennyit tudok... mintha criticalmassen olvastam volna egy topicban, valaki ajánlott anno egy jó szervizest, aki ért hozzá... szoktad olvasgatni?Mawyx: na most az kétfajta cucc, a fehérek azok fényvisszaverős textil, vagy valami ilyesmi, ilyenek vannak a fényvisszaverő mellényeken (kukásmellény)... ezeket a Röltexben vettem, Röltex van Westendben vagy Duna Plazaban, de ha rákeresel, biztos találsz máshol is... egyébként ezek nincsenek ráragasztva sehova, akkorákat vágtam, hogy körbeérjék a vázat/kormányt/akármit plusz még 1-2 centi és szigszalaggal, ill. pillragasztóval van összeragasztva a végük, de magához a biciklihez nincs ragasztva, szóval nagyjából forgathatóak a vázon is, de azért nem mozognak el... időjárást viselik is...
A többi szín, sárga-piros azok viszont matricák, szintén fényvisszaverősek, ezt hmmm... a bolt nevére nem emlékszem... a Rákóczi térhez közel, a Déri Miksa utcában van egy bolt, sarkon van, vagy a Víg utcai vagy a Tolnai vagy a Fecske utcai kereszteződésnél, ahol ilyenek vannak, ott vettem méretre vágva, aztán magam itthon tovább vágtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
még sosem próbáltam... amikor megelégeltem, hogy esőben nem elég jó a fékhatás, gondoltam kipróbálom, de a szerelő lebeszélt róla, mert drága ahhoz képest, amire használnám, és inkább sáros környezetbe való... helyette egy shimano deore fékekbe fektettem és sokkal jobb már esőben is, jobban meg tudok állni az autók mögött, ha szakad...