Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
sík terep is segít, ha sokat tekersz, ill. otthoni guggolások, meg nem árt, ha a szíved is hozzászokik... néhány hét alatt rendszeres edzéssel bele lehet jönni, csak tarts pihenő napokat is és tekerés közben legyen nálad esetleg szőlőcukor vagy ilyesmi, mert váratlanul rád jöhet olyan, hogy lemegy a vércukrod, mert nem ettél rendesen vagy ilyesmi... és az nagyon ciki, ha az utcán jön rád, leszállsz, elkezded lelakatolni a cangát, leülsz 10 percre, aztán szerencsédre a sarkon van egy bolt, ahol vehetsz utánpótlást magadnak... igazából nekem fél év alatt egyszer volt ilyenem, meg is lepődtem rajta, váratlanul jött, de megeshet...
szőlőcukor gyorsan felszívódik, ha gond van, de alapvetően jól kell étkezni és persze sokat inni. -
bbazsy
őstag
lol

igen, tekerj sokat
vagy keress kisebb dombot. ööömondjuk buda nyugati része fele, v mittomén. mindent lehet fejleszteni, csak akarni kell.igen, 7 évet csináltam 'versenyszerűen', zeneiskolában.. középiskola kimaradt, aztán most megint újra

hangokat tanulni meg akár wikiről, ez ne legyen már XXI. században kifogás

de könyvem is van sztem, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy keress kisebb dombot. ööömondjuk buda nyugati része fele, v mittomén. mindent lehet fejleszteni, csak akarni kell.