- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
sík terep is segít, ha sokat tekersz, ill. otthoni guggolások, meg nem árt, ha a szíved is hozzászokik... néhány hét alatt rendszeres edzéssel bele lehet jönni, csak tarts pihenő napokat is és tekerés közben legyen nálad esetleg szőlőcukor vagy ilyesmi, mert váratlanul rád jöhet olyan, hogy lemegy a vércukrod, mert nem ettél rendesen vagy ilyesmi... és az nagyon ciki, ha az utcán jön rád, leszállsz, elkezded lelakatolni a cangát, leülsz 10 percre, aztán szerencsédre a sarkon van egy bolt, ahol vehetsz utánpótlást magadnak... igazából nekem fél év alatt egyszer volt ilyenem, meg is lepődtem rajta, váratlanul jött, de megeshet...
szőlőcukor gyorsan felszívódik, ha gond van, de alapvetően jól kell étkezni és persze sokat inni. -
bbazsy
őstag
lol

igen, tekerj sokat
vagy keress kisebb dombot. ööömondjuk buda nyugati része fele, v mittomén. mindent lehet fejleszteni, csak akarni kell.igen, 7 évet csináltam 'versenyszerűen', zeneiskolában.. középiskola kimaradt, aztán most megint újra

hangokat tanulni meg akár wikiről, ez ne legyen már XXI. században kifogás

de könyvem is van sztem, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vagy keress kisebb dombot. ööömondjuk buda nyugati része fele, v mittomén. mindent lehet fejleszteni, csak akarni kell.