Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Kicsit megzuhantam a zh-ktol, kedden lett volna vmi óra, de ugye utsó hét és már nem volt, de be kellett volna adni 2 dolgot. Gondoltam ráér még, de azért írtam a tanárnak, erre lebaszott, hogy megmondta, hogy addig be kell adni, különben nincs gyakjegy
Csak azt mondta, hogy kb kedd felé adogassuk be, ahogy eddig is elvileg a köv órára kellett volna mindig, ezt sose kellett tartani. Mondta ő lehet bent se lesz, adjuk be a titkárságra... Ebből nem úgy tűnt, hogy márpedig az fix hatáidő és kötelezően fix
Egyik megvan, azzal most beszaladok, a másikat is leadom ma vhogy pl délután. Persze neten nem lehet elküldeni, nyomtassuk ki, vigyük be 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Premier dátumot kapott a FATAL FRAME II: Crimson Butterfly Remake
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak azt mondta, hogy kb kedd felé adogassuk be, ahogy eddig is elvileg a köv órára kellett volna mindig, ezt sose kellett tartani. Mondta ő lehet bent se lesz, adjuk be a titkárságra... Ebből nem úgy tűnt, hogy márpedig az fix hatáidő és kötelezően fix
Egyik megvan, azzal most beszaladok, a másikat is leadom ma vhogy pl délután. Persze neten nem lehet elküldeni, nyomtassuk ki, vigyük be