Új hozzászólás Aktív témák

• NumBill

csendes tag

Sziasztok!

Gondolkozom a felvételin proginfo bsc-re, csak pár dolog még nem tiszta nekem, ezekben kérném a segítségetek. Röviden a helyzet az, hogy szeptembertől még nem tudnék vele teljes erőbedobással foglalkozni, viszont a felvételit mindenképp megpróbálnám már most, mert korábbi eredmények alapján az előző pár év ponthatárait elérem. Viszont ha felvennének, akkor már jó lenne néhány tárggyal "beljebb lenni" jövő szeptemberre.

Első kérdésem ezek alapján az lenne, hogy szerintetek vannak-e, és ha vannak, akkor melyek azok a tárgyak, amelyeket így "csökkentett üzemmódban" is esélyes teljesíteni - ami alatt azt értem, hogy idén kb. csak a hétvégék lennének rá.

Az is érdekelné meg, hogy megtehetem-e, hogy már első félévben nem a mintatanterv szerint haladok, nem veszem fel az összes 1. félévre kiírt tárgyat. Ez azért lenne fontos, mert az államilag támogatott féléveimet már korábban ellövöldöztem, és ahogy látom a tanulmányi osztály honlapján, a költségtérítés kreditarányos.

Végül: mennyire szoktak keresztfélévben meghirdetni tárgyakat? Ha jól alakulnak a dolgaim, akkor 2013 januártól már tudok rendesen foglalkozni a dologgal, ekkor van esélyem valamit behozni az első féléves lemaradásból - fel tudok venni valamit, ha extrém esetben 1. félévből csak aláírások lesznek meg?

Húú, jó hosszú voltam, bocsánat :) És előre is köszönöm a választ.

Új hozzászólás Aktív témák