Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Ne mondd már, hogy egy 30 FPS-el futó játék az tök jó attól, hogy nincs tearing....
Használtam Acer Predator GSync monitort még anno. Mellette egy freesync Acert is (xv272 azt hiszem). Direkt tesztelgettem, hogy melyik mit tud. Maximálisan a hajamra kenhettem azt, hogy 30 FPS körül is működött a GSync, ha egyszer élvezhetetlen volt az egész játék ennyire alacsony képkocka szám mellett.
Hogy kinek kb honnan indul az, hogy zavaró az alacsony képkocka, az változó. Van akinek 80 FPS már zavaró, nekem úgy 60 körül van az alja, alatta már gáz. Ilyen 30-40 FPS a vicc kategória, ott már édesmindegy hogy van-e tearing, vagy nincs.
Minta azt mondanám, hogy beleültem egy nyereg nélküli biciklibe, de milyen jó, mert legalább kátyúk nincsenek az úton, hogy még jobban fájjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest