Aktív témák
-
jrpryv
tag
A konfig a következő a már említetteken kívül: ABIT IC7-G, prescott 3 Ghz, 2*512 mb, PC 4000 Kingmax (10 év gari), 80 gb Seagate Barracuda 7, SoundBlaster Live, ja és 420W aktív PFC-s (csak tudnám, hogy ez mit takar) Chieftec táp.
-
Marci1980
csendes tag
Hello,
Örülök, hogy van ez a téma, vagyis igazából nem, de mindegy :). Nekem is hasonló problémám van.
Nálam olyasmi szokott lenni, hogy néha lemerevedik a képernyő, mintha kifagyna a gép, kattintani tudok de semmi nem változik, utána kb 3 másodpercre elsötétül a képernyő, villan egyet aztán újra oké minden. Úgy vettem észre, hogy általában net közben jön ez elő.
Meg néha nálam is újraindul csak úgy magától a gép(nem hinném, hogy táp miatt--> 400W DTK, Mercury 300W-is majdnem elbírta a gépet).
Én valami vírusra gyanakodtam annó, de format c: után is ugyanez a helyzet, meg még van pár hiba de az nem hinném, hogy kapcsolódna ide, bár a fene tudja.
A videókari amúgy mx440. DirectX miatt lehet ez? -
jrpryv
tag
Ok, köszi, így tényleg jobb. Énis elsősorban a vidkarira gyanakszom, a többi komponenssel, biztos, hogy nincs gond.
-
jrpryv
tag
Sziasztok a következő dologban szeretném a segítségeteket kérni. Körülbelül 2 hete kezdődött, az a jelenség, hogy néha a képernyőm minden ok nélkül elsötétül, ez általában akkor következik be, ha valahova kattintok. De olyan is előfordult, hogy hirtelen villant egy nagyot. A másik érdekes dolog, hogy amikor a monitor takarékos üzzemódba kapcsol és én azt nem szeretném, akkor kb 1 percig kell mozgatnom az egeret, hogy visszajöjjön a kép A legfurább dolgot tegnap produkálta, mikor éppen írni akartam valamilyen fórumba, és egyszercsak elsötétült a gép, gondoltam a már szokásos probléma és elkezdtem mozgatni az egeret, erre kb 1 perc eltetlével egyszercsak újraindult a gép(ahelyett, hogy visszajött volna a kép).
Most, igazság szerint azt nemtom eldönteni, hogy mi a rossz a gépben a vidkari, vagy a monitor. A vidkari nem mai darab egy Club3D Gef3 Ti200, amit valamikor 2002 májusában vettem, a monitor pedig egy szintén ekkor vásárolt Samsun SyncMaster 755DFX.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest