Aktív témák
-
greenface
aktív tag
Itt találsz mindenfajta Nvidia kártyához bioszt + progikat a biosz-machináláshoz: http://www.x-bios.3dgames.ru/
Én különben Asus bioszt tettem az Elsa Gladiacomra, így szépen megy az Asus driverekkel, amelyek az én tapasztalataim szerint a legkevésbé bugosak. -
pufi
tag
Az égegyatta világon semmi baja. Valami perverzió ez nálam, hogy piszkosul nem teccik ahogy bejelentkezik a kártya. Irtó ronda boot képe van. :) Másrészt, meg ki tudja... ahogy az öreg józsibácsi is mondta: hátha jó lesz még valamire... :) Az Elsa oldalán valóban nincs semmi. Találtam ugyan a HWHUNPAGE-en biosokat, de nem tudom megírni egyiket sem, azt mondja, hogy not match. Szóval csak ezért kéne.
-
pufi
tag
Hello mindenki!
Könyörgöm valami ötletet adjatok már, hogy Elsa Gladiac GeForce2 GTS-hez honnan tudnék a gyárinál frissebb biost leszedni.
köszike
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest