Aktív témák
-
-
-=Ghost=-
őstag
ezért utálom a minden szarral megpakolt paneleket (firewire port, usb port, hangkivezetés... )
én inkább elrejteném ezeket a gusztustalan kábeleket minthogy a gép elejéből lógassam... az olyan ronda...
és antimod amit nem szeretünk :DDD -
-
-=Ghost=-
őstag
ez a kapcsolgatós jack dugó jó lehet de ha mid2 t akarja 1xe hallgatni (kétlem de egyszerűbb mind mindíg dugdosni és csak kikapcsolja a hangfaakat oszt meg van ódva :DD) szal a megoldás:
lehet mindenféle bevásárló központokban kapni ilyen kis dubót ami azt tuggya hogy bedugod hátul a hangkaresz kivezetésébe és szétoszthja 2 felé a jelet
én is ezt használom...
szvsz azt a kb 100ft os összeget amibe kerül bőven megéri
kb 0.5cm magas 1cm széles és 1.5cm hosszú -
LukE
veterán
nyah. attol, hogy a csatlakozoig elvezeted a drotot, es benne a jelet, attol meg nem tortenik a jellel semmi(joh, picit megvaltozik, de azt meg kimerni is faraszto lenne szerintem). Ha racsatlakoztatsz valamit, akkor az tenylegesen enni fogja az energiat, es lehet, hogy elhalkul, gyengebb lessz a minosege, vagy valami hasonlo.
Hifi/erosito/szpíker szet alig gyengiti, a fulesek szoktak lehalkitani. Szoval idonkent fulessel akarod hasznalni, akkor egyszeruen ki kell hozni a jelet elore, es bedugni a fulest(meg kikapcsolni a hangszorokat:D). Ha meg hangszoroval akarod halkitani, akkor kihuzod a fulest, es mindenki boldog. Lehet kapcsolos aljzatot is hasznalni, de minek kotozgetni?
Egyebkent olvasd el alaplapod leirasat, nekem pölö 6ch modban a hatso 3 aljzatra az 5.1 megy, es az alaplapi tuskeken van a front, mic, line-in. -
Flashy
veterán
bizonyos kartyaknal be lehet kapcsolni hogy az elsot kuldje ki hatra is.
-
gery03
senior tag
Nemtom hánycsatornás hangkártya van ezen a lapon, és nemtom milyen hangfalad van, de úgy is meg lehet oldani, hogy az egyik csatorna a hangfal, másikba pedig az előlap->fejes.
Ezzel csak az a gond, hogy ha a game, nem többcsatornás hangot ad, akkor az fog szólni, amelyik a főcsatlakozóba van dugva. -
HW-Peter
aktív tag
Igen, de alapból csak 1 helyre tud ''menni'' a hang. A megoldást az jelenti, hogy vannak olyan (nyákba építhető) jack csatlakozók, amelyek tudnak ''kapcsolni''
Ha nincs bedugva elöl fejhallgató, akkor átengedi a jelet (hátra).
Pl ilyen a ''hifitornyokban'' lévő csati is. Bedugod a fülest, elhallgat a hangfal. -
Mike T.
tag
A célom az lett volna az előlepi panellel, hogy elől kihozom a fulest, hátra bekötöm a hangfalat. De nagyon nem akar összejönni. Az USB kevésbé fontos...
Az előlapi panel kimenet pedig csak sima jack kábellel tudom bedugni hátra. Pedig én direktbe szeretném az alaplapra dugni.
Az alaplapon van direkt front panel audio kimenet....
[Szerkesztve] -
HW-Peter
aktív tag
Akkor javaslom, inkább tényleg ne állj neki forrasztgatni. Az alaplapodon úgyis van vagy 4 usb, annyira zavar, ha 1 abból foglalt?
-
HW-Peter
aktív tag
Ha jól értem, az előlapon van USB, hang, mic kivezetés, az alaplapon pedig front panel usb csatlakozó és a házban nem bolt benne a kábel? Akkor lenyúlták?!
Próbálok segíteni, de ezt nem egészen értem. -
Mike T.
tag
Hello!
Hogyan tudnám az előlapi panelen lévő USB, illetve MIC/HEADPHONE csatit közvetlenül az alaplapra kötni? A lap ASUS P4P800, ezen van előlapi kimenet is, de kábelt sehol nem kapok hozzá!
Ja! Az előlapi panelt csak kábellel tudom kivezetni hátra...
Tudtok valahol?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest