Hirdetés
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew84
tag
Yo!
Csak azt szeretném mondani, hogy a GetDataBack-kel sikerült mindent lementenem amit akartam.
Köszönöm a segítséget! -
neduddki
nagyúr
válasz
Csaba_20_ #41 üzenetére
HI!
Na nem vot konnyu megitn idetanani...
De eyaet latok Te nem abbo a korbol szarmazol amibol en:- )))
Az ararolmeg ne engem kerdezz mi vagyo en kereskedo??? Cegnke megvan a licensze nem vagta naygon fodhoz mit ne mongyak...:- )))
Amugy ma is volt eyg szepseg. 120-as virnyo pri: 10G extended maradek. 2 logical part... na most az elso logical 20G logicalbol kell primarit csinlani...
udv
neduddki -
Ziog
aktív tag
Tudna valaki valami infoval szolgálni a HDD Regenerator nevűprogiról???
Esetleg használta már valaki van vele jó, rossz tapasztalata? -
Andrew84
tag
Wazze, ez sokáig fog tartani.
Még játszani se took közben -
Andrew84
tag
Csum!
Bocs, de el kellett mennem gépközelből...
Processzort állítgattam meg ilyenek, aztán bootoláskor lefagyott. Nem toom mi történt, mert a raides winyókat csak formázatlanként látta, de nem hinném h fizikai hiba van, mert a Windows / Számítógépkezelés és a PMagic is 1ként látja. Most fogok Getdatabackelni, de kellett szerezni 1 jónagy winyót a cuccoknak. Ezzel a programmal csak kinyerni took a régi dolgok közül cuccokat, nem?
Sztem az NTFS szállt el. Nincs olyan prog, ami újraírja a táblát?
THX -
Gh0sT
addikt
Nah, ezzel a hibaüzenettel még nem találkoztam.
Viszont nálam is szokott olyan lenni régebben, hogy egyszer csak lekapcsolódott menet közben az IDE winyóm. Utána a BIOS sem volt hajlandó felismerni, vagyis felismerte, de vagy kisebbnek látta, vagy valami fura nevet adott neki. Nálam az IDE kábel cseréje és a csatlakozó kitisztítása megoldotta a problémát. -
Ziog
aktív tag
Az egyik wincsi a 120-as eddig jó volt ma döglött meg, úgy hogy egyszer csak elhallgatott a zene, ugyanis szinte azzal van megtöltve a fele.
Utánna próbáltam egy restartot, mert régebben is volt ilyen baja, és akkor ez megoldás volt rá.
Most ez sem jött be sőt a BIOS nem is rendes nevén ismerte fel, hanem valami SEMSUNG néven, már ez furcsa volt, no de azóta semmit, nem hajlandó.
A másik wincsi, meg nem ment másik gépben sem. Lehet, hogy az teljesen halott? -
Gh0sT
addikt
válasz
God Vazzeg #35 üzenetére
Active Partition Recovery. NTFS-t és SATA winyókat is kezel. Engem is meglepett, hogy milyen jó.
-
Ziog
aktív tag
Hali!
Lenne egy nagy problémám. Van egy 120 GB-os wincsim, de most egy kicsit megdöglött. A Bios látja, de a windows már nem, csak a partíciókat. Azokon meg nem lehet tallózni, tudna valaki valamit ajánlani, hogy mit lehet ilyen esetben tenni?
Már kipróbáltam más kábelen is, de semmi sem változott. A wincsi IDE-s.
Van egy másik wincsim is, de ez annyira nem fontos. Hasonló a helyzet azzal is, annyi különbséggel, hogy ott csak a Bios látja a win már nem.
Ha tudna valaki valami segítséget nyújtani azt nagyon megköszönném. -
liksoft
nagyúr
Gyerekek!
Jó ez a topic. A 11. volt a nyitó utolsó hozzászólása, azóta csak Mi tépjük egymást. Minek. Ezekre a kérdésekre tuti, hogy másik topic már válaszolt. Most már a probléma felvetője is előkerülhetne, vagy szerintem ha nem jelentkezik, akkor ez akár zárható is. -
Gh0sT
addikt
válasz
God Vazzeg #30 üzenetére
Getdataback azért körülményes ilyenkor, mert kell hozzá egy másik gép és némi hely is, ahova a visszajövő adatokat menti az ember. Illetve nem is kell, hanem inkább célszerű az esetleges adatvesztést és felülírást elkerülendő. Ha RAID-be kötötte a winyókat, akkor csak a particiós táblák bejegyzései sérültek meg. Egyszerűbb ilyenkor egy olyan programmal próbálkozni, ami megkeresi a régi particiókat és visszaírja a bejegyzéseket. Így elkerülheti az újraformázást és az esetleges rendszertelepítést. További előnye, hogy nem kell külön HDD az adatoknak és kislemezről futtatható.
-
Gh0sT
addikt
Höhö, én már csináltam ilyent, csak éppen 300 GB adattal...
Gondoltam kipróbálom mennyit gyorsulnak a winyók, ha RAID 0-ba kötöm őket. Azt persze nem mondta senki, hogy ezt célszerű üres winyókkal csinálni.
Mindegy, egy életre megtanultam, és adatmentésből is kitűnőre vizsgáztam.
-
Gh0sT
addikt
Nos, nekem a következő dolog ugrott be kapásból. Kedves topicnyitónknak volt két winchestere tele adatokkal, majd fogta és RAID-be kötötte őket. Ennek hatására semmi nem látja a particiókat. Netán tévednék?
Szerk.: ha ez lenne a gond, akkor minden adat visszanyerhető a particiós táblák visszaírásával. Ebben akár még segíteni is tudok.
[Szerkesztve] -
Csaba_20_
őstag
Igazából a partíció törlésre, átméretezésre alkalmas a diskpart is. Telepítésnél nem futottam még bele ha jól emlékszem olyan problémára, amit ne tudott volna lekezelni a partícionáló.
Az olyan CD-k hasznos dolgok tudnak lenni bizonySajnos a DVD még nem elég elterjedt, pedig néha jobb lenne.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Csaba_20_ #14 üzenetére
HI!
MEkkergult partiziok torlese, atmeretezes, tobb elsodlegees partizional a telepiteskor erdekes dogokra kepes a win, meg mit tom enmeg mire....
meg hat ugye van egy szepseges 200M-es cd-nk amit az egyik esneros csinalt es arra ossze vna rakv aminen ami neha szukseges win98/dos/pqdi/pqpm/ghost/novell kliens es azzal a zsebe kovajguink:- )))
udv
neduddki
mod: ja es a kedvencem a hp-k nal eddi gmeg csak egybepartizionalt hdd-hez vot szerencsem na mostanaban aszt kurtitgatom:- )))
[Szerkesztve] -
Rici
tag
Először is azt kéne kideríteni, hogy mi hibásodott meg pontosan.
A RAID-vezérlő, vagy a winchesterek közül valamelyik, vagy a RAID vezérlő ''valahogy'' elfelejtette a konfigurációját, esetleg a hardver részével nincs semmi gond, hanem csak logikai szinten keveredett össze valami a fájlrendszerben.
Ha kiderült, hogy mi a hiba elsődleges oka, akkor lehet tovább lépni. -
Andrew84
tag
Ismerem a beépített cuccot is, de amint említetted nem tud mindent megcsinálni úgy, mint a PQM.
Én is használom, mert kreálni és törölgetni egyszerűbb. -
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #7 üzenetére
HI!
Usb egeret nagyon nem szertik az ujabb csipszeekkel inteles vonalon nalon a 865-tol votka ijejn tapasztaltaim:- ((((
udv
neduddki
mod: mongyuk nalm egyszer tobb ev konyvelelst turta el, meg jo hogy volt mentes es az effektiv vesztesek nehany honap volt... de nem kivanom senkinek....:- ((((
[Szerkesztve] -
Andrew84
tag
Én szoktam használni, mert sokkal gyorsabb és ''okosabb'' mint az efdiszk...
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #4 üzenetére
HI!
Dehogyisnem jo vmire, pl arra hogy megoldotta a problemamt amin gonmdolkodtam, hogy jo-e sata virnyokra a diskimage hat kerlek jo:- )))
Ugysnia pq7 ugy beledoglott a sata-s 915-os hp-ba hogy orom nezni...
de kiderult a pq6 az jo :- )))
udv
neduddki -
Andrew84
tag
OK
És ha esetleg ezzel nem megy van még más software is elyen gondokra esetleg?? -
Andrew84
tag
Zsír!
THX
A pq magiccal nem visszahozni akartam, csak megvizuálni hogy hányadán állunk... -
Andrew84
tag
Hello!
Mit csináljak, ha a 2 db RAID-0 -ba kötött 200 GBos [tehát 400GB] NTFS filerendszerű cuccra azt írja ki a PartitionMagic hogy nincs partícionálva? Hogyan toom visszanyerni a legfontosabb (kb 160GB) cuccomat??
Ugye valahogy lehet?!
Vki segíííítsen vagy mondjon valami softwaret PLS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest