Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nah akkor belépek a klubba
én kerekperec megmondom, utálom az egyetemet...most vagyok másodéves, de ez alatt a 2 év alatt sikerült olyan hihetetlen közömbösséget kiprodukálnia belőlem, hogy az fertelmes...Anno nagy tervekkel vágtam neki, most meg már azt mondom : 2 tantárgy ami érdekel és ott is tart a suliban (angol + számvitel, amik kicsit is érdekelnek). Nagyobbat még sosem csalódtam életemben mint a felsőoktatásban. Nem vagyok egy tipikus okoska, de a jegyeimért gimiben is megszenvedtem, 4,5 ös átlag felett mindig voltam, itt viszont, megszakadhatok ahogy akarok, akkor sem megy 4,2 fölé...persze elsőben az első félév pofára esés volt (2.8) de utána feljavítottam 4,2re, de azért is vért köptem, és ez mintegy cirka 10 ezer ftos ösztöndíjért, amit máshol ugye tekintélyesebb lóvéval díjaznak...a suli és a társaság még tetszik, viszont egy két dolog baxxa a csőröm rendesen...tucatnyi olyan tantárgy van ami pl nekem a büdös életbe nem fog kelleni, mégis kötelező, és persze ebből szívatják be a jónépet, aminek jövőbeni tervekhez vajmi kevés köze van...látókörtágításra jó, de egyébre nem, akkor mért kötelező, és nem választható ? nem tom...nekem nagy általánosságban csalódás, hol pozitív hol negatív értelemben...csak sajna több a negatív
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest