Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

nah akkor belépek a klubba :)

én kerekperec megmondom, utálom az egyetemet...most vagyok másodéves, de ez alatt a 2 év alatt sikerült olyan hihetetlen közömbösséget kiprodukálnia belőlem, hogy az fertelmes...Anno nagy tervekkel vágtam neki, most meg már azt mondom : 2 tantárgy ami érdekel és ott is tart a suliban (angol + számvitel, amik kicsit is érdekelnek). Nagyobbat még sosem csalódtam életemben mint a felsőoktatásban. Nem vagyok egy tipikus okoska, de a jegyeimért gimiben is megszenvedtem, 4,5 ös átlag felett mindig voltam, itt viszont, megszakadhatok ahogy akarok, akkor sem megy 4,2 fölé...persze elsőben az első félév pofára esés volt (2.8) de utána feljavítottam 4,2re, de azért is vért köptem, és ez mintegy cirka 10 ezer ftos ösztöndíjért, amit máshol ugye tekintélyesebb lóvéval díjaznak...a suli és a társaság még tetszik, viszont egy két dolog baxxa a csőröm rendesen...tucatnyi olyan tantárgy van ami pl nekem a büdös életbe nem fog kelleni, mégis kötelező, és persze ebből szívatják be a jónépet, aminek jövőbeni tervekhez vajmi kevés köze van...látókörtágításra jó, de egyébre nem, akkor mért kötelező, és nem választható ? nem tom...nekem nagy általánosságban csalódás, hol pozitív hol negatív értelemben...csak sajna több a negatív

Új hozzászólás Aktív témák