- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nah akkor belépek a klubba
én kerekperec megmondom, utálom az egyetemet...most vagyok másodéves, de ez alatt a 2 év alatt sikerült olyan hihetetlen közömbösséget kiprodukálnia belőlem, hogy az fertelmes...Anno nagy tervekkel vágtam neki, most meg már azt mondom : 2 tantárgy ami érdekel és ott is tart a suliban (angol + számvitel, amik kicsit is érdekelnek). Nagyobbat még sosem csalódtam életemben mint a felsőoktatásban. Nem vagyok egy tipikus okoska, de a jegyeimért gimiben is megszenvedtem, 4,5 ös átlag felett mindig voltam, itt viszont, megszakadhatok ahogy akarok, akkor sem megy 4,2 fölé...persze elsőben az első félév pofára esés volt (2.8) de utána feljavítottam 4,2re, de azért is vért köptem, és ez mintegy cirka 10 ezer ftos ösztöndíjért, amit máshol ugye tekintélyesebb lóvéval díjaznak...a suli és a társaság még tetszik, viszont egy két dolog baxxa a csőröm rendesen...tucatnyi olyan tantárgy van ami pl nekem a büdös életbe nem fog kelleni, mégis kötelező, és persze ebből szívatják be a jónépet, aminek jövőbeni tervekhez vajmi kevés köze van...látókörtágításra jó, de egyébre nem, akkor mért kötelező, és nem választható ? nem tom...nekem nagy általánosságban csalódás, hol pozitív hol negatív értelemben...csak sajna több a negatív
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- Fűnyíró topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged