- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Dehogy furcsa... az elején azért nem foglalkozik vele, mert időt vesztene. Rohan és erősödik. Kétszer nem lép be egy forestbe, hanem megy tovább xp-ért, mert ez a prioritás. Érthető. Simán veszthetsz városhelyeket azzal, hogy nem előre mész, mint a bolond, erősödni/felfedezni, hanem tökölsz a campekkel. Sőt, a foresteket megfigyelésem szerint inkább hanyagolja.
Később azért nem foglalkozik vele, mert vagy nincs a közelben hiró, vagy más dolga van vele, vagy mert roaming erős seregek vannak, akik ugye nagyon szeretnek támadni, nem akarja kinyíratni a hősöket.
Ha felfedezés közben útjába kerül treasure, akkor felveszi... bár érdekes, hogy az AI a csapatmozgatást endpointtal végzi, tehát nem egyenként lépeget: így esik meg az, hogy rajta áll egy free treasure-ön, de nem vette fel, mert épp megy valahová... távolabb. Na ez tényleg gáz.
Mikor eleget látott, és már úgy érzi, hogy nem tud terjeszkedni, háború/veszély sincs, begyűjt ő is mindent... én legalábbis így figyeltem meg. Egyébként AI függő szerintem ez is... valamelyiknél olvastam, hogy szeret campelni.
Egyetértek, fura, hogy nem veszi fel az összes treasure-t, de van benne ráció. Főleg az elején.
Ha kiküldte az AI a scoutokat, és új hősöket fogad fel, azoknak a felfedezés mellett pont a lootolás a priója, ahogy néztem. A fősereg az viszont csak harcol... én legalább is így láttam.Az ironman az egy régi játékkifejezés. Gyakorlatilag annyit jelent, hogy nincs töltés. Ergo ha a Butcher lenyomta a Sovereignt, akkor bizony ő győzött. Ha a farkasfalka porig rombolta a várost, akkor nincs többé város. Nincs mentés/töltés... MoM is így volt a legélvezetesebb. Kis mazochizmus azért kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mazda topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Grundig 55" UFHD
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest