- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
Fücsök007 #21 üzenetére
Azt elfelejtettem hozzá írni, hogy egyenlőre. Egy 300/50-es csomagban már a 21.-ik azázadban érezném magam, de valószínűleg ez csak álom marad
Kíváncsiságból a konkurencia oldalán megnéztem pár címet random a városban és meglepődtem, hogy már elérhető az 1000-es csomag, egyenlőre csak a 4+ emeletes panelokat környékezték meg optikával, így a doscis megint hátrányban lehet mire elkészül/elkészülte utáni 1 éven belül. Igaz itt még csak réz van a konkurencia részéről, elgondolkozatatott a váltás gondolata a 100/25-re(amiből itt 80/20 jönne kb a mostani áron), csak az 1 év hűséget nem éri meg részemről, ha tudom, hogy 2-3 hónap múlva már elérhető lehet a 100 nál nagyobb csomag itt az entnél.(remélhetőleg meglévő ügyfélként nem kellesz hűség)
Ezért is jólenne, ha adna valamiféle hivatalos/iránymutató tájékoztatást az ent, mert ha csak ígérettel is, de sok ügyfelet meg lehetne tartani.(Persze a konkurenciánál úgy van kitalálva minden ár képzés, hogy úgy éri meg a legjobban ha az összes szolgáltatás tőlük van) Ezért nem csodálkoznék, ha az ügyfelek kompletten eltűnnének és vinnék az összes szolgáltatásaikat másik szolgáltatóhoz.(már aki ezt megteheti lejárt hűséggel)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest