- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Erős ajánlattal jelentkezett a szerverpiacon az AMD
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ja, a downgrade-et nem kell nagy dobra verni.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
errorcode06
őstag
De olcsóbb biztosan nem lesz...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
cucka
addikt
Az 5%-os memória órajel csökkenés mekkora teljesítmény-csökkenést jelent?
-
félisten
Elméletileg csak akkor jelentene valamit, ha sávszél limittel találkozna a kártya. Ami szerintem nem lesz általános. Plusz egy kis OC val ez már még kevesebb. Szóval gyakorlatilag szerintem nem lesz észrevehető.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
tibaimp
nagyúr
Ők például semmi csökkenést nem mutattak ki:
Itt a link is: [link]szerk: mondjuk azt is írják, hogy a grafikon még változhat! Akkor ez még a részükről is csak tipp.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
HyP3b0y
senior tag
Csak nekem fura hogy már a 70es kártya is 300W-ot kér?
Tudom, 10 év múlva ezen a kommenten is röhögni fogunk, mert egy 8030 Ti is ennyit fog zabálni."ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
-
-
HyP3b0y
senior tag
Áhh, dánke, akkor a megérzésem még jó, csak olvasni nem tudok
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
hohohohóó...
tag
Inkább a 4060-ból csináltak volna egy super-t 16 vagy akár 12 GB rammal, fhd játékra sokáig elég lehetett volna
-
Márton
nagyúr
válasz hohohohóó... #12 üzenetére
+1
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
PTM
tag
válasz hohohohóó... #12 üzenetére
Az miben lenne más, mint a 16 gigás 4060 Ti?
-
flexxx2
őstag
azért van ilyen kevés infó erről a kártyáról, mert nem akarják olcsóbban adni mint a 6X-est?
-
Vigneau
félisten
válasz errorcode06 #2 üzenetére
Hátha talán nem melegszik majd annyira a VRAM. Ki tudja...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
félisten
-
válasz Dragon3000 #13 üzenetére
Azt nem tudom, azt hittem, magáról a szabványról beszélünk.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
válasz Dragon3000 #24 üzenetére
150-est még nem láttam, de ő ezt írta: "Összekeverhetted a cikkben említett 300W-tal, ami a 16 tűs tápcsatlakozó teherbírását jelenti."
Erre reagáltam.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Dragon3000
veterán
válasz Synthwave #25 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a szabvány szerint a csatlakozó max 600W, de ennél a kártyánál a 300W-os állapot van használva, amivel elviekbe egy atx3.1-es táp nem fog 300W-nál többet engedni a kártyának, illetve az átalakító is max 300W-ra van tervezve. Ez alapján lehet mondani, hogy ennél a kártyánál a csatlakozó teherbírása 300W, simán kinézem belőlük, hogy a szintekhez mérten van a minőségi beosztás is és pl ezeken a kártyákon használt csatlakozó nem bírna többet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Dragon3000 #26 üzenetére
Mondjuk amilyen fillérszexuálás megy manapság az égbeszökő árak ellenére...
-
Robitrix
senior tag
szerintem a memória sávszélt le kéne vinni legalább 64 bitre és a memória mérete meg úgy 4Gb-ra. akkor lehet olcsóbb akár 5 ezer forintal is...
-
Sinesol
veterán
Kb. semmit, ha a 4070 és a 4070ti memória sávszélessége ugyanaz volt eddig, ha az erősebbik kártyára is elég volt, akkor minimális csökkenést nem fog megérezni a gyengébb vga. Igazából a fent emlitettek tükrében felesleges is volt rá az a GDDR6X, de gondolom eddig főleg az volt elérhető nagy mennyiségben, aztán az került a gyengébbre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen