- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én a 2. karaktert csaknem teljes egészében W7 alatt toltam végig.
Amúgy van XP is a gépemen (nem hiszem, hogy a te gépedre ne lehetne telepíteni), csak a HDR pár %-kal gyorsabb W7 alatt. Sőt, ATT multithreading-et bekapcsolva még a procimagokat is képes szétterhelni.
Valamit nagyon rosszul csinálsz.Bendőke: Magyarhoz, és humán tárgyakhoz összetett gondolkodás kell, no meg a tanarak észjárásának ismerete, úgy még a legnagyobb baromságot is el lehet adni 4-5-ösre.
Én anno olyan novellaelemzést adtam be (tanulja a f.sz a sok verset, ha el akarom olvasni, úgyis ott van a könyvben, inkább alkotó tevékenységre használom a felszabaduló hatalmas agykapacitásomat
), amely a magyartanárom szerint abszolút marhaság volt, de a hivatkozások miatt nem mert belekötni, simán kaptam rá egy 4-est.
A szépirodalmi díjak engem igazoltak, valamint a magyar érettségi, és úgy ált. a magyar-tanarak/tananyag értelmetlenségét.
A memorizálás az ostobák menekülése a gondolkodás elől.
Bármelyik magolós segg "érvrendszerét" ízekre szedem maximum 2 perc alatt.
(Az istenhívőkéhez elég 15mp.
) Semmit nem tudnak kezdeni az ész ellen a felhalmozott információhalmazukkal (a csak adott kérdésekre megfeleltethető, kész válaszokkal), mert képtelenek felhasználni, azaz gondolkodni. De mivel ilyen egyszerűen kondicionálható az emberek 95%-a, ehhez kell igazítani a vizsgarendszert, hogy a rabszolga bent maradjon (érett vagy rá), az intelligenstől meg lehetőleg megszabaduljanak, ha eddig még nem sikerült. Az intelligensebb vagy felismeri, hogy látszólag alkalmazkodnia kell a nyájhoz, és szenved benne, vagy elpusztul. Az emberiség ált. IQ-ja alakulásának ismeretében kijelenthető, hogy még az intelligenseknek is csak egy kis hányada jut el a felismerésig.
Bocsi, kifutottam kicsit az eszmémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest