-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #9565 üzenetére
Hát, akkor tutira nem a fraps a hunyó. De ti legalább tudtok játszani.
Az omodosdi sztem úgy, hogy ott egy újabb belenyúlással kitörlöd a régebbi dolgokat, míg a betöltési sorrenddel lehet játszani. Ráadásul conflictokat megnézve láthatod, hogy ha pl. a pajzsoknál jelennek meg a sárga, felkiáltójeles háromszögek, akkor mi zavar bele ebbe, vagy pl. ég textúra, stb. Azt tudom, hogy Jorusnak volt egy eredeti GOTYája, és az rózsaszínesedett + háromszögezett, és hetekig b.szakodott vele, mire feltett egy másik eredeti játékot (min. 3 db van neki, ha esetleg venni akarsz), azzal pedig minden jó lett. Ha jól rémlik, eladta, és vett egy másikat. Viszont tudtommal a GOTY nem működik együtt az unoff patchekkel, de ha már így van, akkor a hibákat sem javították ki benne.Varlaisaran: Olvastad, hogy a Skyrim-hez lesz vmi pályaszerkesztő/küldetésgenerátor-féle? Lehet, majd azzal hozod össze az Ayleid game-et? Persze, még ennél többet nem lehet tudni róla, és ha lesz is, nyilván mindent külön el kell készítened, hiszen másutt játszódik, v. esetleg átemelni Oblivionból.
Tök jó lenne egy olyan pályaszerkesztő, mint mondjuk a Stunts-ban volt, hogy magad összerakhatsz mindent, és sztem a SoF2 autó pályagenerátora sem rossz, bár nyilván nem RPG élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest