- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Megnéztem Bővebben: link
Úgy látom, 128MB a max, tehát akkor ez marad Win98-as vagy Linuxos noti. UP neki! -
EG0
aktív tag
Hali! Csak érdekel, mit javítottak rajta?
(Amúgy azért lesz nehéz eladni, mert kevés embernek kell ilyen kisteljesírményű cucc.) -
Roby18
csendes tag
Na és így mennyire kóstálod?
-
ótszájder
csendes tag
Ma elmegyek érte és megpróbálom otthon lefotózni, talán így látható lesz a hiba mértéke.
Az összes aprohirdetés oldalon jóval magasabbak az árak a hasonló kategóriájú gépeknél, és szerintem a kijelző hibája nem jelentős (ez talán majd a képen látszik), valamint a plussz akksi és a csatlakozó port is kell hogy nyomjon a latban. Minden esetre a többi alá fogom árazni és bizom benne, hogy rövidesen elmegy, mert nekem nincs szükségem rá. -
Gatya
senior tag
Szerintem nem. Ez a noti ha tökéletesen műxik akkor ér meg kb 35-40k-t. De gondolom a kijelzőt nem javíttatod meg ugye?
-
Gatya
senior tag
.
[Szerkesztve] -
ótszájder
csendes tag
up
-
ótszájder
csendes tag
Eladó a címben szereplő notebook:
Bővebben: link
Tartozékok:
- 10Mbites PCMCIA hálókari
- port bar
- két db accu kb 20-30 perces
Hibák:
- HDD hibát jelez induláskor
- nem bírom huzamosan használni mert kb 20 perccel az elindítás után hibát jelez. A következő indítás után már pár perc múlva. Mikor szétszerel állapotban nekiálltam linuxot installálni akkor gond nélkül feltelepült ami persze jóval több volt mint 20 perc. Ez szvsz valami hűtési gond lehet, de nem értem mi mert bootoláskor megy a venti csak után nem hallom.
- egy helyen torzít azLCD (biztos megnyomta valami ?:;>*)
- néha zagyva az LCD képe, de egy kis mozgatás után kitisztul
Az őszinteségi roham nem feltétlenül jó marketing eszköz de hátha
Kikiáltási ár a sok extrára vaó tekintettel: 30K
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest