Aktív témák
-
Neo...
aktív tag
up
-
Neo...
aktív tag
válasz
raszputyin #15 üzenetére
nem igazán akarják elvinni ! ha érdeklki akkor mond nkei rá vár csak
-
Neo...
aktív tag
Sc utáni UP!
-
Neo...
aktív tag
UP
-
Neo...
aktív tag
UP
-
Neo...
aktív tag
UP!
-
Neo...
aktív tag
A nővérem kedvéért UP !
-
Neo...
aktív tag
-
AMDpower/
senior tag
Nah igen, de azert compaq mindig utdta mitol doglik a legy es tudott kimagaslo dolgokat alkotni, en egyedul egy dolgon csodalkoztam megpedig azon, hogy mar nemigazan mai darab de a boritasa, teljesen sertetlen, nameg a hangszorok kulon subnyilasok vannak es tenyleg szepen adja a ''mellyet'', magyaran egy egeszen idotallo noti, talan ami visszaveti az elonyeit az a sulya.., dehat erre legyen mentsege a kora..
Amit Neo kollega lehagyott, es nemigazan szeretnem hogy kesobb barmi problema vagy kavarodas legyen belole, az pedig az, hogy a kijelzo nem teljesen hibatlan, a jobb oldalon talalhato egy voros csik, az egesz kijelzot atmetszve, pixel hiba.., de egeszen vekony, vilagos hattereken felsem tunik.., csak sotetebb hattereken emelkedik inkabb ki..
Hat vegulis ennyi, azthiszem minden adat kozolve lett a nagyerdemuvel!
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
memo 128mb! Ami szerencsesen kulonallo a vga etol!
Membol egeszen 386-ig bovitheto elmeletileg, mert a gyari 128-at sajnos nemlehet eltavolitani..De egy 256-os modul meg siman belemegy az egy bovitohelyre!
Árat majd ir a kollega, a muszaki adatokkal csak azert vagyok nagyjabol tisztaban mert annakidejen enyem volt ez a nagyszeru masina! -
atosz
őstag
Nem irtad mennyi memo van benne, ha upgradelheto, nekem lenne egy 32 megas modulom...
Meg esetleg egy 20-as vinyo, bar ebbe a gepbe sztem passzol ami benne van. Amugy nincs vmi iranyarad?
-
Neo...
aktív tag
UP!
-
Neo...
aktív tag
Compaq ARMADA 1750 ről kép :
[Szerkesztve] -
Neo...
aktív tag
Szal :
Mobile P-II 366 os proc
Ati VGA
Integrált hang
Infra
6,5gbs winyo
dvd olvaso
fdd
1 USB
2 pcmci
TV out
PS2 Bill / PS2 Egér
1,5 orás AKSI !
Márka : Compaq ARMADA 1750
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest