Aktív témák
-
Neo...
aktív tag
up
-
Neo...
aktív tag
válasz
raszputyin #15 üzenetére
nem igazán akarják elvinni ! ha érdeklki akkor mond nkei rá vár csak
-
Neo...
aktív tag
Sc utáni UP!
-
Neo...
aktív tag
UP
-
Neo...
aktív tag
UP
-
Neo...
aktív tag
UP!
-
Neo...
aktív tag
A nővérem kedvéért UP !
-
Neo...
aktív tag
-
AMDpower/
senior tag
Nah igen, de azert compaq mindig utdta mitol doglik a legy es tudott kimagaslo dolgokat alkotni, en egyedul egy dolgon csodalkoztam megpedig azon, hogy mar nemigazan mai darab de a boritasa, teljesen sertetlen, nameg a hangszorok kulon subnyilasok vannak es tenyleg szepen adja a ''mellyet'', magyaran egy egeszen idotallo noti, talan ami visszaveti az elonyeit az a sulya.., dehat erre legyen mentsege a kora..
Amit Neo kollega lehagyott, es nemigazan szeretnem hogy kesobb barmi problema vagy kavarodas legyen belole, az pedig az, hogy a kijelzo nem teljesen hibatlan, a jobb oldalon talalhato egy voros csik, az egesz kijelzot atmetszve, pixel hiba.., de egeszen vekony, vilagos hattereken felsem tunik.., csak sotetebb hattereken emelkedik inkabb ki..
Hat vegulis ennyi, azthiszem minden adat kozolve lett a nagyerdemuvel!
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
memo 128mb! Ami szerencsesen kulonallo a vga etol!
Membol egeszen 386-ig bovitheto elmeletileg, mert a gyari 128-at sajnos nemlehet eltavolitani..De egy 256-os modul meg siman belemegy az egy bovitohelyre!
Árat majd ir a kollega, a muszaki adatokkal csak azert vagyok nagyjabol tisztaban mert annakidejen enyem volt ez a nagyszeru masina! -
atosz
őstag
Nem irtad mennyi memo van benne, ha upgradelheto, nekem lenne egy 32 megas modulom...
Meg esetleg egy 20-as vinyo, bar ebbe a gepbe sztem passzol ami benne van. Amugy nincs vmi iranyarad?
-
Neo...
aktív tag
UP!
-
Neo...
aktív tag
Compaq ARMADA 1750 ről kép :
[Szerkesztve] -
Neo...
aktív tag
Szal :
Mobile P-II 366 os proc
Ati VGA
Integrált hang
Infra
6,5gbs winyo
dvd olvaso
fdd
1 USB
2 pcmci
TV out
PS2 Bill / PS2 Egér
1,5 orás AKSI !
Márka : Compaq ARMADA 1750
Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest