- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu-ray lejátszók
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Alapok lerakása by Bubó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz peestike #147 üzenetére
Itt lehet, jó helyen jársz. A másik 2 topikban minden kávé döglött amit nem mi darálunk meg stb.......tehát kb 3 milliárd ember döglött kávét iszik naponta valószínüleg többet is, kb 2 topiknyi (sacc: 50 ember) meg kiváló saját darálású, fagyóban tárolt hiper szuper minőségű válogatott, szemenként kiszámolt stb barista kávét. Mindeki más aki nem így tesz és kotyesszal, brikkával, szarvasival, automatával stb stb főzi le a lét az csak ugatja a kávéfőzést/ivást és különösen a sárga csibósokat gyalázzák úton útfélen rogyásig és unásig. Ezen szerencsétlen emberek közé tartoznak az én szüleim, valószínüleg ezeknek a kiváló nedűket csurgatóknak a saját szülei, meg általában az idősebbek akik nem hajlandók venni 50-150 ezer ft között kiváló őrlő darálót (nem mindegy milyet?!) és 2-500 ezer közötti karos főzőgépet amihez még hónapokig kell keresni alkatrészeket (mondjuk szűrők stb) mire borzasztóan élvezhető nedű csöpög le rajtuk . De itt nyugodtan írd be mit fogyasztotok én is szentségtörést követtem el mert tavaly nyárig min. 40 éven át kotyesszal főztem a kávét, mint a környezetemben szinte 100%-ban mindenki (már amikor itthon laktam és nem valami munkahelyen mert olyankor nem átallottam a legközelebbi szórakozóhelyen fogyasztani). Én és bevallásuk szerint a többi ilyen megtévedt usernek is remek volt az a kávé habár még kotyogóval is lehetett főzni kiönteni valót, ezt elismerem. Amúgy én léptem egy létrafokot a lajtorján mivel tavaly szept. óta először inissia majd vertuo kapszulás kávét iszom, nagy nagy megelégedésre főleg az utóbbi kápráztat el. De csak félve merem leírni itt is......
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blu-ray lejátszók
- LED világítás a lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest