Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm-hm. Tehát semmi jobb "húzó" tudást nem tudtak egyelőre a kalapból előrántani, csak a Wifi7-et... A win10 mellett anno legalább a DX12 szólt, aztán még mostanság is sok játék működik DX11 módban. Nasebaj. (Tudom-tudom, jön az AI... csak a sikerében nem vagyok biztos.)
A gyártók részéről egyébként érthető ez a hozzáállás: a win10 már nem kap funkciófrissítéseket, csak hibajavításokat. Életciklusának B oldalát koptatja, ez már csak ilyen.
1-2 kapcsolónál jó esetben több egy driver valamilyen oprendszerre való engedélyezése: egy picit minimum illik letesztelni, hogy az elméletben kompatibilis illesztőprogram a gyakorlatban is működőképes a legtöbb célszámítógépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max