Hirdetés
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Hosszú távon szerintem igazad van. Én csupán abban kételkedek, hogy ez akár még a mi életünkben valósággá válik-e. Szerintem még évtizedekre vagyunk attól, hogy egy emberrel egyenértékű (vagy azt megközelítő) humanoid robotot gyártsunk, ami mondjuk nem fél óra működés alatt merül le.
-
Tasunkó
őstag
Nagyon bátor kijelentések, miközben még ember nem látott ilyen munkát kiváltani robottal.
Jók ezek a sztorik arról hogy régen fáklyával gyújtották meg a cigit, ma meg már a laposelemet használni is ciki lenne, de itt leginkább az az érdekes kérdés, hogy kinek gyártják ezeket a humanoid robotokat. A szexrobot egy jó megoldás, illetve robottal flexelni valami irodában, látványrobot látványpékségbe. Ezeknek az embereknek akik eddig ezt csinálták, bizonyára rossz híreket hoz a kis robot eljövetele, de nem kell a fiatalságtól elvenni a jövőképet hogy legalább egy 20-30 százalékuk, gyártósoron fog dolgozni nyugdíjig.
Új hozzászólás Aktív témák
ph 13,8 milliárd dollárnak megfelelő összeget fektethet humanoid robotokba az Xpeng.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Spórolós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest