- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A legtöbb eszközön azért kikapcsolható a dolog.
Nekünk egy LG 4k IPS tévénk van, az is annyi nyomi utófeldolgozást használt gyárilag, hogy az elképesztő, ráadásul jól el is dugták az opciókat a kikapcsolásukra, napokig állítgattam, mire nézhető lett... cserébe most olyan, mint egy pc monitor, amit kiküldök rá, azt látom. -
válasz
Armagedown #9 üzenetére
Nem néznek ki elég jól a skinek a jelenlegivel?
-
Armagedown
őstag
Inkább a játékmotorjukat kellene fejlesszék, mert már kellene egy új motor a CS:GO alá.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az ugrálás amit ír az szerintem nem oled specifikus. A változó fényerő dolog amivel némi teljesítményt akarnak megspórolni a gyártók, az egyéb paneles TV esetén is zavaró. Sőt, mobilnál is zavaró tud lenni, mikor folyton állítgatja a fényerőt a környezet szerint.
Egyébként 2 oled-es telefon (ami 6..8év oled bámulás a részemről) után mondom, hogy a deck kijelzőjével sötétben nincs gond.
-
GreatL
őstag
Hát ez az oled meg a káva... tipikusan 3 éven túlra mutató fejlesztés. Biztos megcsinálják majd a következőre. Viszont az oleddel nem tudom ki hogy járna... nekem a TV-n ki kellett kapcsolni a fényerőszabályozást a szervízmenüben, mert ugrált össze-vissza.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én is oled fan vagyok, de valóban, nincs gond éjszaka a deck kijelzőjével, nem olyan mint mikor egy szürke felhős IPS-es monitoron akarsz játszani valami sötét témájú játékot.
Ugyanakkor a színhűsége elég gyatra, legalább is más, drágább kézi konzolok kijelzőihez képest. Mondjuk ennek relatíve kevés gyakorlati jelentősége van szerintem.
-
Dester31
tag
válasz
FoxiestFox #3 üzenetére
Én is OLED párti vagyok, a tévém is OLED, de érdekes módon a Decknél nincs (nem lenne) rá igényem. Azt hittem, a felbontás is nagyon karcsú lesz, de az sem. Szerintem jó ez így. Megvan majdnem egy éve, és még mindig imádom és aktívan használom, szerintem az ereje is elég egyelőre.
-
Szerintem nagyon kellene bele az OLED az éjszakai játékhoz, illetve van ott káva is, amit el lehetne tüntetni.
Reméltem, hogy egy év elég lesz beszállítót találni egy jó panelra, de nem lett igazam. -
Úgy gondolom, hogy ez így rendben van, legalább még 2-3 évig biztosan kiszolgálja a felhasználókat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem is igen indokolt. A saját képernyőjén (felbontásában) remekül futnak az olyan címek, mint pl. a Mass Effect játékok, RdR2 vagy mondjuk a Cyberpunk.
Egy 4K tévét AAA játékkal kiszolgálni meg egyszerűen nem egy ilyen hardver feladata.Amire inkább szükség lenne, az a szoftveres frissítések gyorsítása. Pl. még mindig 5.13-as kernel fut a deck-en, ami már jó ideje EOL. Ha csak az 5.15-re váltottak volna anno a fejlesztés elején, akkor ma is egy aktív, LTS kernel futna a deck-en. Mondjuk elvileg lesz majd új kernel, csak nem tudni mikor.
Hasonló módon vannak a mesa frissítésekkel is kissé lemaradva, de abból legalább kaptunk újabb verziókat és hamarosan megint jön ilyen, a már béta ágban lévő SteamOS-el.Persze értem, egy ilyen eszköznél a lényeg az, hogy működjön így nem fognak kritikus dolgokat hetente frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kisebb frissítések lehetnek, de nagy változásra évekig kell majd várni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest