- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Felhúztam magam én is, és vettem most egy 5700G-t, ma raktam be a gépembe. Kicsit azért érezhetően gyorsabb a 4750G-nél. Viszont van itthon egy régi gépem, még egy Ryzen 5 2400G van benne, minimum 5 éve megvan. Úgy emlékeztem, hogy 3xxx-es Ryzeneknél újabb már nem is megy bele, ma viszont megnéztem az alaplap (ASRock Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac) oldalát, és tavaly kijött egy BIOS-frissítés, amivel már bele lehet tenni a 4750G-t is. Pedig már meghirdettem a 4750G-t, volt is egy érdeklődő, de gyorsan le is vettem a hirdetést, mert mégsem eladó, hanem megy a 2400G helyére.
Szóval egyrészt kapja be az AMD, hogy nem hozza ki desktopra a Phoenixet, másrészt hatalmas pacsi neki és az ASRocknak, hogy érdemben tudok fejleszteni egy több, mint öt éves alaplappal.
-
-
Pipó
őstag
Már régóta meggyőződésem, hogy AMD vonalon az ábrándokat egy idő után elhiszik a fanok. Ez kb. olyan, mint a Brian életében az örök élet titka. Egyik pillanatban még csak kérdés, a másikban már tény.
-
Goose-T
veterán
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
Ráadásul nem is volt sok értelme 4700G/4750G-ről fejleszteni. Nekem még megvan a 4750G, mert sajnálom az időt arra, hogy kiszedjem a gépből és betegyek helyette egy 5700G-t, csak hogy pár nyamvadt százalékkal gyorsabb legyen.
Ideje lenne már valami combos APU-t villantani desktopra, jöhetne a Phoenix. Arra már lenne értelme váltani. Ha már szétkapom a gépet, akkor már cserélek alaplapot, memóriát meg mindent, a régi gépbelső meg mehet multimédiás gépnek a nappaliba a 2400G helyett.
-
E.Kaufmann
veterán
Egy időben 5xxxG-t beszerezni is tudományos fantazmikum volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD szerint csak egy kisebb verziót is terveztek az eredeti Phoenix SoC APU-ból.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest