Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkk666
újonc
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok a témában, viszont elég sokat olvastam az egpu-ról, a napokban meg is érkezett az adapterem, mely egy EXP GDC V8.5c, expresscard-os csatlakozó felülettel, megcsináltam mindent, hogy működjön, megy szépen [Userbenchmark], viszont segítségeteket kérném az ügyben, hogy sehogy nem tudom átállítani a pcie gen1-et 2-re, szerintetek lehetséges ez a setup 1.x nélkül?
A konfig a következő:
Dell Vostro 3550, 2670QM, 12GB RAM, Intel HD 3000, eGPU: Gainward GTX 970, Windows 8.1Az egpu.io oldalon pont egy ilyen gépről van fent videó, de ott a nando4-féle setup-ot használják a gen2-re állításhoz. Én ezt ki szeretném kerülni, tudjátok esetleg hogyan tehetem meg?
Dell A11-es BIOS-om van, A12-re update-kor a verify résznél hibába ütközött, nem volt egyszerű visszahozni, ezért nem próbálkoznék ismét frissíteni.
A bios-ban nincs lehetőség sebességet állítani, mindössze engedélyezni, tiltani az expresscard foglalat működését.
A laptop kijelzőjén az újabb játékok 18-20 fps-t produkálnak, ez jóval nagyobb is lehetne gen2-n.Kérdésem tehát az lenne felétek, hogy át lehet-e állítani a pcie 1.1-et 2.0-ra?
Sok helyen azt írják, hogy magától állítja, gpuz-vel is néztem, nem állítja át 2.0-ra sehogy sem.
Ha esetleg érdekel valakit mi alapján sikerült a 12-es hibakódot kiküszöbölni, hogyan sikerült működésre bírni a rendszert, írjon.
Köszönöm segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest