Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinky
csendes tag
Igaz.
Viszont találtam egy ilyet wikipedia-n: Asus utilizes non standard MXM modules in most of their laptops, with a reversed pin on configuration on most MXM 2.1 models (since MXM 3.0 they are no longer reversed) and nonstandard PCB shape and mounting. Esélytelennek találom most még, hogy bármit is kezdjek ezzel a foglalattal, nem igazán találtam olyan átalakítót, amivel kivezethetném. (lehet csak én vagyok béna a keresésben)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Viszont találtam egy ilyet wikipedia-n: Asus utilizes non standard MXM modules in most of their laptops, with a reversed pin on configuration on most MXM 2.1 models (since MXM 3.0 they are no longer reversed) and nonstandard PCB shape and mounting. Esélytelennek találom most még, hogy bármit is kezdjek ezzel a foglalattal, nem igazán találtam olyan átalakítót, amivel kivezethetném. (lehet csak én vagyok béna a keresésben)