Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinky
csendes tag
Igaz.
Viszont találtam egy ilyet wikipedia-n: Asus utilizes non standard MXM modules in most of their laptops, with a reversed pin on configuration on most MXM 2.1 models (since MXM 3.0 they are no longer reversed) and nonstandard PCB shape and mounting. Esélytelennek találom most még, hogy bármit is kezdjek ezzel a foglalattal, nem igazán találtam olyan átalakítót, amivel kivezethetném. (lehet csak én vagyok béna a keresésben)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont találtam egy ilyet wikipedia-n: Asus utilizes non standard MXM modules in most of their laptops, with a reversed pin on configuration on most MXM 2.1 models (since MXM 3.0 they are no longer reversed) and nonstandard PCB shape and mounting. Esélytelennek találom most még, hogy bármit is kezdjek ezzel a foglalattal, nem igazán találtam olyan átalakítót, amivel kivezethetném. (lehet csak én vagyok béna a keresésben)