Hirdetés

Aktív témák

• kretenallat

senior tag

válasz Loretto #56 üzenetére

nem csak a dpik szamitanak hanem az is h a g5el meg vannak szeriaproblemak.. (pl rantasra leragadhat meg ilyenek.) ezenkivul asszem kettovel kevesebb gomb van rajta (bar az egyik amugysem vmi sokat hasznalatos volt.

egyebkent a diamondback es az mx518
    ill a copperhead es a g5 asszem mind agilent optikasak bar a coppperhead az nem ugyanolyat mint a g5 hanem vmivel masabbat

egyebkent nem tudom ki irta h a corepad savval maratott mert nem az. az egy szimpla safety glass egy teflon halominta ratetellel (egyebkent nekem van es jo. azert nem icemat mert annak meg teflonnal is idegesito hanga volt.)

csuszkanal maradva pl hyperglide nevu talpat ajanlanek... nem szalag hanem rendes talp, lehet kapni razer es logi ala valot is, 2 keszlet 2K es tovabb tart vmint nincs sarka ami felhajlik es sercegve szantja az egerpadot mint a szalagoknal

(en egyebkent mx518ast hasznalok kek corepad magnaval es amig nem hagytam abba a jatekot (CS. mostmar csak DoW FOR THE EMPEROR!) addig nyugodtan kialltam vele barki ellen :) jah es 500as usbhackkel nem produkalt lagot (tehat stabilan ment 500as erteken)

(az mx610 meg 600 kozott asszem a jelzo ledekben (is) van kulombseg)

jah es asszem a predatorban is ugyanaz az agilent cuccos van mint az 518ban de erren me vennek merget...

az ms1.1a rol meg annyit h van akinek annyira bevalt h most is azt hasznalja profi cssek kozott, pedig nem mai gyerek (ugyanez vonatkozik a 3.0ra amit nemzetkozi szinten profi emberkek kozott is eleg sokan hasznaltak ez egyik cs.hu n megjelent cikkforditas szerint... es nem emlekszem h egy embernek volt e logiteche kozottuk vagy egynek sem :S ettol fuggetlenul en maradok logis)

jóccak!

(egyebkent szerintem az 1600 vs 800 dpi kevesse erezheto, az 500as frissitesre valtas inkabb az volt (pedig az se nagy vaszizdasz))

[Szerkesztve]

Aktív témák