Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Csak fogom a fejem azóta amit a frissitésről irtál. Tovább gyorsultak a játékosok és a passzsebesség??? Éppenhogy lassitani kellett volna, már előtte is inkább hasonlitott jéghokira, mint futballra... Gyakorlatilag csak egyérintőzve lehetett játszani, mint már régebben is irtam.
Na, mindegy, én ezt már hetekkel ezelőtt elengedtem, 2649-ig fejlesztettem a csapatom, aztán egyszer csak eluntam az egészet. Ez egy idegesitő, unalmas játék, nem véletlenül olyan a megitélése a Steam-en amilyen. Ami alapjaiban el van rontva, azt már nem lehet toldozgatással,foltozgatással helyrehozni.
Én azt nem értem, hogyan termel ez rengeteg pénzt a Konaminak? Ahogy már Te is irtad régebben, könnyedén, pár hét alatt nagyon erős csapatot lehet épiteni pénz nélkül is.
Szóval meguntam, most jobb hijján, SP Football Life 2023-at tolom, igaz ez is sok sebtől vérzik, de még mindig sokkal jobb a játékmenete, mint az eFootballnak. Ebben is sokat csal a program, sokat egyértelműen a PES-ből exportálták az eFootballba.
Értem én a programozók inditékát, a cél az lehet, hogy senki ne válhasson verhetetlen játákossá. Ugyanakkor a valós futballban sem verhetetlen egyik csapat sem, pedig a labdát nem valamiféle algoritmus vezérli, eFootballban is pattoghatna össze-vissza a fizika törvénye szerint, attól még nem lenne senki verhetetlen, sőt, éppen a labda kiszámithatatlansága a futball varázsa. Biztos vagyok benne, hogy meg tudnák csinálni, mégsem teszik...
Azzal is tisztában vagyok, hogy a többségnek a csapatépités, a kártyázás a lényeg, a valósághű fizika kevésbé. Nekem meg ez a legfontosabb...
Összességében, hosszabb távon nem hiszem, hogy a Konami megtalálja a számitását ezzel az elsősorban mobilra (grafika!) fejlesztett játékkal, úgyhogy arra számitok, előbb-utóbb elfogják engedni az egészet.
Friss hir: az EA csak a Premier League jogokért 500 millió dollárt fizet a következő hat évre.
Óriási pénzekről van itt szó, amit még az EA se tud kitermelni, ezért is szakitottak a FIFA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest