Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Ja inkább rosszabb lett megint. Nem tudom eldönteni, hogy valami új csalás miatt vagy mindenkinél ilyen (hiszen nem jelzi ki az ellenfél stamináját) de az eddig félidőben full zöld staminákból rendszeresen 3-5 játékosom piros úgy, hogy a formák normál vagy felette. Eddig narancssárga formánál ilyen 2-5 pontokat vont le a skillekből, most volt olyan, hogy 8-at is levont, aztán néztem tágra zárt szemekkel, hogy mitől fulladt ki a játékosom teljesen a 30. percben. Van három játékosom egy posztra, és abból kettő piros, a harmadik narancs forma, az is kifingik 30 perc után. Mellé maradt ugyanaz a csalás, így nem sok értelme van a játéknak.Meg is szaporodtak a kilépések, kb a meccsek 1/3-ában vagy én lépek ki vagy az ellenfél, és még az első félidőben. Ilyenkor 15-20 percnyi meccsidő után teljesen nyilvánvaló, hogy melyik fél fogja nyerni a meccset akármi történik, és nincs logikus oka a folytatásnak.
SIM-ben is... eddig SIM-ben top playeren nyertem a meccsek 90%-át, ezért AI-val játszottam a az AI elleni kihívásokat. Most meg lehetetlen nyerni, legfeljebb döntetlen ugyanazokkal a beállításokkal, csapattal mindennel. Hogy ennek mi értelme? Még inkább elmegy a kedvem az egésztől hiába akar ráerőszakolni a játék a manuális irányításra. Még az ember elleni meccseket is szimulációval játszanám ha lehetne annyira elvették a kedvem ezek a csalások a játéktól. Egyedül a coin miatt játszom ezeket a kihívásokat, azt is csak addig fogom ameddig a spanyolokat meg tudom venni, aztán csak a ligát tolom, az még valamennyire játszható.
Én nem tudom ki találta ki ezt a vonalat a Konaminál, de hogy a kezét lábát levágatnám és a játékfejlesztéstől örökre eltintanám az biztos... ezek semmiből nem tanulnak ez fogja jelenteni ennek a játéknak a végét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest