Új hozzászólás Aktív témák
-
panderson
tag
válasz
mrwilliamdev #5723 üzenetére
Ha jól látom nincs külön videokártya az X101-ben, az egyedüli az integrált - és harmatgyenge - egymagos Atom prociban ketyegő van. Attól csodát nem szabad várni, főleg több nyitott program esetében!
-
panderson
tag
válasz
mrwilliamdev #5714 üzenetére
Mekkora a film mérete? HD? Az SSD-ről próbálod lejátszani vagy pendrive-ról?
Bizonytalanság esetén ezt töltsd le [link] (without installer - nem kell telepíteni sem) és az megmondja a film összes tulajdonságát. Az AVI-n belül kismillió formátum létezik, ha vmi egzotikus, és a lejátszó nem ismeri fel (teljesen) - ez okoz olyan tüneteket, amiket írtál.
-
panderson
tag
válasz
zoltanz #5717 üzenetére
Hiba lehet a csatlakozásnál is. Nekem frissen volt ilyen, majdnem HDD-t cseréltem a RAID tömbben, aztán másik kábel + port OK lett. Laptop esetén kihúz, bedug 1-2x és rögzít. Ha úgy sem jó, HDD kölcsönbe és tesztelni (lehetőleg migrálni a gyanúsról u.a. a rendszert). Sok sikert, remélem csak érintkezési hiba lesz
-
panderson
tag
válasz
panderson #5658 üzenetére
Sziasztok!
A Win8u1x64-hez a 296.64-es verzójú nVidia driver jó linkje: http://laptopvideo2go.com/drivers/win8x64/296.64/disclaimer
Ott a "Click here to download the requested driver." szövegre kell kattintani. (nem az INF-re és nem a scan for latest drivers-re).Üdv!
-
panderson
tag
Szia! Eeepc-ből nagyon sok fajta van, így biztosat nem tudok mondani, de mindent fel fog ismerni a Lubuntu, mert az ubuntu drivereit használja. A pöcökből is nagyon sok van, ebben a google fog segíteni, ha ott nem jársz sikerrel, írd le a pontos modell típusokat (noti + pöcök)!
Kezdésnek: [link] eszerint minden hardverét alapból felismeri a 13.04-es Lubntu
-
panderson
tag
válasz
Zoli986 #5656 üzenetére
Win7 kompatibilitást próbáltam, de az nVidia telepítő nem fut le, mert nem talál nekivaló hardvert.
Ami ment: az új 337-es driver INF-jébe beírtam az ID-ját, és mivel ION 1-hez van driver alapból, az az ION2-höz is jó. INF módosítás után a Win8-at spéci üzemmbódban kell indítani "nem aláírt driver telepítő módban". Így a telepítő végigmegy (mert a setup program maga is támogatja a Win8-at).
Restart, Eszközkezelő: nVidia ION, működik, hibamentes.
nVidia vezérlőpanel: nem található kártya
EDIT: ha jól értem a képet maga az Intel adja a monitor felé. Az nVidia kártya az intel elé van kötve, és ha kell számol, majd az Intelen csak átnyomja a kész képet. Tehát amíg az nVidia vezérlőpanel nem megy, addig nem tudom ellenőrizni, hogy valójában melyik kártya számol..
-
panderson
tag
Sziasztok!
Egy Asus 1215n-es gépem, amire Win 8.1-et akarnék kipróbálni. Az intel driver felmegy Windows updateből, de az nVidia driverrel van bajom:
- Asus nVidia Win7 driver-e nem megy föl, mert "nem találja a kártyát"
- Az nVidia oldalán egyik Win8 driver sem támogatja az Optimus ION kártyát.Odáig eljutottam, hogy drivert fel tudtam rakni és nincs felkiáltójel az eszközkezelőben, de az nVidia verzélőpultja nem indul, mert "nincs nVidia GPU a gépben"...
Azért sem értem, mert a lenovo nak van 3-4 Win8.1 drivere Optimus kártyákhoz és az sem szereti ezt az iont.
Tudja valaki, hogy lehetne az nVidia verzérőpultot működésre bírni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest