- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
Aktív témák
-
freezer
csendes tag
Köszi! :)
-
freezer
csendes tag
Na én is régen járta errefelé na nekem ezt sikerült mívelnem! :
Nagy ATX 1. lépés vettem bele egy csinos Thermaltake Volcano Coolmod hűtőt vidám kis piros meg kék ledekkel, ezután dekopírfürésszel kivágtam az egész oldallap belsejét így felkerült egy majdnem egész oldala 60x40cm-es plexi a ház oldalára aztán bekötöttem a power ledek helyére a coolerem ledjeit ezekután a közelmúltban az egész ház fekete szint kapott (faxa metalos fény van és hőálló + 2000Ft D: ), és most egy hete beleficcent még a GeForce 4 MX 440SE videókártyámra egy Vantec iCEBERQ4-es vga hűtő (szintén két kék leddel és már kicsit egyéni áramellátással), majd 2 db Spire BlueBreezer házhűtő így már teljes kék fényárban pompáztatva a házamat :) csak nem tudom már hova kötni tippeket várok...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest