- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
freezer
csendes tag
Na én is régen járta errefelé na nekem ezt sikerült mívelnem! :
Nagy ATX 1. lépés vettem bele egy csinos Thermaltake Volcano Coolmod hűtőt vidám kis piros meg kék ledekkel, ezután dekopírfürésszel kivágtam az egész oldallap belsejét így felkerült egy majdnem egész oldala 60x40cm-es plexi a ház oldalára aztán bekötöttem a power ledek helyére a coolerem ledjeit ezekután a közelmúltban az egész ház fekete szint kapott (faxa metalos fény van és hőálló + 2000Ft D: ), és most egy hete beleficcent még a GeForce 4 MX 440SE videókártyámra egy Vantec iCEBERQ4-es vga hűtő (szintén két kék leddel és már kicsit egyéni áramellátással), majd 2 db Spire BlueBreezer házhűtő így már teljes kék fényárban pompáztatva a házamat :) csak nem tudom már hova kötni tippeket várok...
Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Hálózati / IP kamera
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- DJI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest