- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanika
tag
Valaki szánjon meg egy hátlappal
LÉGYSZIIIII -
elttiL
senior tag
olyan szempontból értettem az előrelépést, hogy most a k7s5a-mban az 1700+ megy 150x13=1950MHz-en, ennél többet ki lehetne facsarni belőle a kt600-ban? valószínű, hogy nem, mivel ha a szorzó nem állítható (gar lejárati időig bisztos hogy nem) akkor csak az fsb emelés marad. (a linkelt topicban olvastam, hogy valakinek 1700+ nem ment 166 fsb-n)
persze hogy ''komfortosabb'' egy ilyen mint a k7s5a (van sata, raid, 8xagp, színrefújt lökhárító, fedélzeti kumputer), nem is gondoltam, hogy nem...
-
-
Club
őstag
Fanatikus tag, és nemismeri a keresőt?
Bővebben: link -
elttiL
senior tag
Elég olcsó mostanság a nevezett lap, valószínű hogy beújítok (ld. zárójeles rész). A kérdéseim ezek lennének: szoróállítás van-e, mem és feszültség birizgálások vannak-e, meg úgy általában stabil-e, stb. stb. úgy tudom az amdk7 vonal minden tagja belemegy.
(kérem, hogy NE ajánljatok nf7-es lapokat).
Most is ecs-m (k7s5a) van és én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, most már szorzót is tudok állítani, /hála a forrsztópákámnak/, de össze kell raknom egy kisrácnak egy gépet, (arra gondoltam, hogy ahova kerül a k7s5a onnan a bh6 mehet a kissrácnak, nálam ez a gépmegmaradás(copyright) törvényének gyakorlata)
(ECS) KT-600-A tulajok halmozzatok el infókkal!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest