Új hozzászólás Aktív témák
-
csanika
tag
Valaki szánjon meg egy hátlappal
LÉGYSZIIIII -
elttiL
senior tag
olyan szempontból értettem az előrelépést, hogy most a k7s5a-mban az 1700+ megy 150x13=1950MHz-en, ennél többet ki lehetne facsarni belőle a kt600-ban? valószínű, hogy nem, mivel ha a szorzó nem állítható (gar lejárati időig bisztos hogy nem) akkor csak az fsb emelés marad. (a linkelt topicban olvastam, hogy valakinek 1700+ nem ment 166 fsb-n)
persze hogy ''komfortosabb'' egy ilyen mint a k7s5a (van sata, raid, 8xagp, színrefújt lökhárító, fedélzeti kumputer), nem is gondoltam, hogy nem...
-
-
Club
őstag
Fanatikus tag, és nemismeri a keresőt?
Bővebben: link -
elttiL
senior tag
Elég olcsó mostanság a nevezett lap, valószínű hogy beújítok (ld. zárójeles rész). A kérdéseim ezek lennének: szoróállítás van-e, mem és feszültség birizgálások vannak-e, meg úgy általában stabil-e, stb. stb. úgy tudom az amdk7 vonal minden tagja belemegy.
(kérem, hogy NE ajánljatok nf7-es lapokat).
Most is ecs-m (k7s5a) van és én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, most már szorzót is tudok állítani, /hála a forrsztópákámnak/, de össze kell raknom egy kisrácnak egy gépet, (arra gondoltam, hogy ahova kerül a k7s5a onnan a bh6 mehet a kissrácnak, nálam ez a gépmegmaradás(copyright) törvényének gyakorlata)
(ECS) KT-600-A tulajok halmozzatok el infókkal!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Hosszabb bemutatón a NINJA GAIDEN: Ragebound
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest