- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanika
tag
Valaki szánjon meg egy hátlappal
LÉGYSZIIIII -
elttiL
senior tag
olyan szempontból értettem az előrelépést, hogy most a k7s5a-mban az 1700+ megy 150x13=1950MHz-en, ennél többet ki lehetne facsarni belőle a kt600-ban? valószínű, hogy nem, mivel ha a szorzó nem állítható (gar lejárati időig bisztos hogy nem) akkor csak az fsb emelés marad. (a linkelt topicban olvastam, hogy valakinek 1700+ nem ment 166 fsb-n)
persze hogy ''komfortosabb'' egy ilyen mint a k7s5a (van sata, raid, 8xagp, színrefújt lökhárító, fedélzeti kumputer), nem is gondoltam, hogy nem...
-
-
Club
őstag
Fanatikus tag, és nemismeri a keresőt?
Bővebben: link -
elttiL
senior tag
Elég olcsó mostanság a nevezett lap, valószínű hogy beújítok (ld. zárójeles rész). A kérdéseim ezek lennének: szoróállítás van-e, mem és feszültség birizgálások vannak-e, meg úgy általában stabil-e, stb. stb. úgy tudom az amdk7 vonal minden tagja belemegy.
(kérem, hogy NE ajánljatok nf7-es lapokat).
Most is ecs-m (k7s5a) van és én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, most már szorzót is tudok állítani, /hála a forrsztópákámnak/, de össze kell raknom egy kisrácnak egy gépet, (arra gondoltam, hogy ahova kerül a k7s5a onnan a bh6 mehet a kissrácnak, nálam ez a gépmegmaradás(copyright) törvényének gyakorlata)
(ECS) KT-600-A tulajok halmozzatok el infókkal!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest