Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Aktív témák
-
-
Na visszavitük kb fél órát elmolyoltak majd a dologból 1600 Duron lett de mostmár tuterul megy a cucos:)!A videokari tetszik egy Ati radeon 7000 két monitorkimenettel kiproszáltam és mükszik már csak a tv kimenetet kéne megnézni milyeN:)Köszke mindenkinek a segítséget:DD
-
Na fölhivtam a boltot a következő értelmes válaszok érkeztek:felsorolom mi a gond a proci csak 1200 volt válasz állítsam be a bioszben erre kontrázok beállítottam és a gép nem indul bootol be sóhaj a másik oldalon vigyük be és megcsinálják!Előtte felsoroltam ötleteim a probléma megoldására nagy hejeslés és hozuk be őkk beállítják!Na ma megyünk vissza és javitatunk meglátjuk mi lesz!
Tanulság hánnyunk össze egy gépet toljunk rá egy rendszert osz had vigya a marha:( -
A compdepo-nál vettük a cucot tudtok roluk valamit?
-
Ezt találtam a lapról:ECS K7S5APro Sis735, 266FSB, DDR,Lan+Audio
-
-
-
-
-
-
Ez ediglen okés csak az a baj hogy az elem kivétele után sem indul be a gép!!!Azaz nem tudok a biosban ügyködni!!!A másik én úgy láttam a szorzót nem lehet állítgatni!S erről a lapról azt irják nem tuningbarát nem lehet hogy nem lehet egyáltalán szorzót állítani bár ez számomra hihetetlen lenne:(!Na mindegy 10óra körül felhívom a boltot és beszámolok nektek mit mondtak!Addig is köszönöm és várom a további segítséget!!!
-
Nos következő a hejzet:vett egy cimborám egy ECS lapot 1600 Athlon XP procival/állítolag/,rendszer telepitve a konfigra Aida szerint a proceszor tipusa AMD Athlon 1200 XP fsb100 na erre gondolom én mivel az 1600 értékei 1400MHz/133 biztos nem állították be a boltban az fsb-t csak úgy lazán alap 100-on hagyták gép ujraindul belépek a biosba beállítom az fsb 133-ra mentem a felálást gép leáll de nem indul.Kihuzom a tápot újraprobálom semmi!/régi tapasztalat hogy ha valami nem koser a biosbanaz Abit Asus lapok visszaállnak ujrainduláskor alapértékekre és úgy indulnak be/de itt se kép se hang vincsi felpörög a cuc cd-ről dolgozni látszik optikai egér bevillan de semmi más.Gondolom én bios reset csakhogy a gép teleragasztva garicimkékel!Se baj ez egy óriásház a nagy hejeken benyúl elem kioperál/akár sebész is lehetnék ennyi errővel:)/elem vissza és semmi változás:(!Gondolom én biztos kimozdittotam a videókarit megigazitottam a ramot is ki be raktam!Amig a házban turkáltam a tápkábel ki volt huzva!
Na most kell a segítség mi a gond?Bár holnap visszaviszük gariba de érdekelne a hiba oka!!!és a procit miért 1200/100 látta az Aida?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One mobilszolgáltatások
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest