- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Nos következő a hejzet:vett egy cimborám egy ECS lapot 1600 Athlon XP procival/állítolag/,rendszer telepitve a konfigra Aida szerint a proceszor tipusa AMD Athlon 1200 XP fsb100 na erre gondolom én mivel az 1600 értékei 1400MHz/133 biztos nem állították be a boltban az fsb-t csak úgy lazán alap 100-on hagyták gép ujraindul belépek a biosba beállítom az fsb 133-ra mentem a felálást gép leáll de nem indul.Kihuzom a tápot újraprobálom semmi!/régi tapasztalat hogy ha valami nem koser a biosbanaz Abit Asus lapok visszaállnak ujrainduláskor alapértékekre és úgy indulnak be/de itt se kép se hang vincsi felpörög a cuc cd-ről dolgozni látszik optikai egér bevillan de semmi más.Gondolom én bios reset csakhogy a gép teleragasztva garicimkékel!Se baj ez egy óriásház a nagy hejeken benyúl elem kioperál/akár sebész is lehetnék ennyi errővel:)/elem vissza és semmi változás:(!Gondolom én biztos kimozdittotam a videókarit megigazitottam a ramot is ki be raktam!Amig a házban turkáltam a tápkábel ki volt huzva!
Na most kell a segítség mi a gond?Bár holnap visszaviszük gariba de érdekelne a hiba oka!!!és a procit miért 1200/100 látta az Aida?
Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest