- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Aktív témák
-
Nos következő a hejzet:vett egy cimborám egy ECS lapot 1600 Athlon XP procival/állítolag/,rendszer telepitve a konfigra Aida szerint a proceszor tipusa AMD Athlon 1200 XP fsb100 na erre gondolom én mivel az 1600 értékei 1400MHz/133 biztos nem állították be a boltban az fsb-t csak úgy lazán alap 100-on hagyták gép ujraindul belépek a biosba beállítom az fsb 133-ra mentem a felálást gép leáll de nem indul.Kihuzom a tápot újraprobálom semmi!/régi tapasztalat hogy ha valami nem koser a biosbanaz Abit Asus lapok visszaállnak ujrainduláskor alapértékekre és úgy indulnak be/de itt se kép se hang vincsi felpörög a cuc cd-ről dolgozni látszik optikai egér bevillan de semmi más.Gondolom én bios reset csakhogy a gép teleragasztva garicimkékel!Se baj ez egy óriásház a nagy hejeken benyúl elem kioperál/akár sebész is lehetnék ennyi errővel:)/elem vissza és semmi változás:(!Gondolom én biztos kimozdittotam a videókarit megigazitottam a ramot is ki be raktam!Amig a házban turkáltam a tápkábel ki volt huzva!
Na most kell a segítség mi a gond?Bár holnap visszaviszük gariba de érdekelne a hiba oka!!!és a procit miért 1200/100 látta az Aida?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest