Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
Reklamáltam és kértem, hogy küldje el nekem a megvásárolt műanyag karóra szíjat.
Ezt a választ kaptam:Good news! Your return request is approved. The seller will provide you with a return shipping label to send the item back.
majd,
Seller yuying78 let us know that they can't buy a return shipping label for you to use for 12-24mm Silicone Rubber Smart Watch Strap Watchproof Replacement Wrist Band.
The seller is still responsible for return shipping costs, so contact them to arrange return shipping.
A részemre tévesen elküldött AA elemet, mely nem ér 100 forintot se, küldjem vissza Kínába? Ez most komoly?
Hogyan tudom elérni, hogy a megvásárolt karóra szíjat küldje el?Meg ezt is írta még:
The seller sent you a message
MessageDear friend We need to explain that you received other buyer's items . Your correct tracking number of the package is UD555215322YP Please track it from the website . https://t.17track.net/en#nums=UD555215322YP please waiting for some more days , we think you will receive it soon Best regards JeanA tacking number alapján az a tévesen kiküldött termék szállításának adatait tartalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Filozófia, pszichológia
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Társasjáték topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest