- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
üzenetére
Én tényleg nem vagyok szexista, és semmi bajom a női focival. De ezt, amit kitaláltak, hogy vegyes csapatok legyenek, ezt nettó baromságnak tartom. A valóságban hol látsz ilyet? Max. 1-2 gálameccsen, de még ott sem nagyon. Persze, értem én, hogy Pelé sem focizik együtt a valóságban Messivel, de azért az, hogy a férfi labdarúgás korábbi legendáival lehet játszani a mostani nagyok mellett, az egy abszolút érthető és védhető dolog. De az, hogy keverjük a nemeket... ennyi erővel más sportokkal is keverhetnénk, az FC25-ben már Verstappen lesz majd az RB-m, Nagy Laci a CM-em, Kobe Bryant meg a csatárom. Vagy akkor már miért ne hozzunk be filmszereplőket, mesehősöket, kitalált karaktereket, és akkor szaladgáljon a pályán Harry Potter Szauron és Garfield mellett. Mondom, semmi gondom a női focival, sőt, több női focista ismerősöm, barátom is van. De igenis fel fog baszni engem is, amikor a 160 centis női CB inasba rakja majd a Haalandomat, vagy nevetségesnek tartom azt, hogy pl. az elmúlt 15 év egyik legjobb középpályása, De Bruyne rosszabb statokat kap, mint Putellas, aki oké hogy Aranylabdás, nagyszerű játékos, de azért megnézném, hogyan boldogulna a valóságban mondjuk a De Bruyne-féle City ellen... Túlzásba viszi ezt is a cég, és pont ezzel vívják ki a haragot és gyűlöletet sokakból a női focival szemben is. Összességében ez a húzása az EA-nek sokkal többet fog ártani a női foci megítélésének, mintsem használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest