- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
Találtgyerek #4988 üzenetére
Én letoltam 1 nap az 1-3 at akkor írtam hogy safety így meg úgy.
Na tegnap 4-7 és sikerült a 4 első kanyarban (nem túlzás tényleg) valami rohadt karót elpaknl ami után a kocsi paff lett de még nem nagyon csak annyira hogy 2 -3 kanyarral később már valami fát is telibe ...Na onnantól az autóval nem tudom mi lett de nem tudtam kanyarodni. Egy bizonyos szög alatt az orrát tolta fölötte pedig kitört a hátulja.
Egy ideig próbálkoztam de komolyan nem tudom mi lehetett mert nem sikerült olyan lassan gurulni se hogy ne porogjek ki.Onnantól volt minden a 4-5 közben, maradjunk annyiban hogy Jules azt mondta hogy nem baj ha lassú voltam 1-3 mert defektje volt 4-5 körül és utol érem.
Na kaptam a defektes étlapján is 30 mp--et.
6 előtt szerviz, és utána megint ez a 30 sec / etap ami nekem amúgy jó.
Amit megtanultam hogy a *fáradt vagyok lfm acc -hez legyen inkább rally" na az nem jó ötlet.
Mert ez a játék amit nem veszek véresen komolyan de a Zolee féle sor kihívást kellett volna tovább reszelni nem a rally vb-t.
De ez is a fejlődés része ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest