Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- ASUS ROG Ally
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
GOMBOK. ezerszer jobb használható a lapozógomb. egykezes használat összehasonlíthatatlanul komfortosabb.
nekem a kijelzője is kontrasztosabb picivel. masszívabb tokok vannak hozzá. homogénebb a világítás. határozottan értelmesebb tartományban állítható elég finoman a melegség. a pocketbookon a carotinmérgezésig lehet melegíteni totál feleslegesen ellenben (ez ízlés kérdése) elég nagyok az árnyalatugrások lépésenként.
nagyobb öröm használni kézbe venni.
Mondjuk hozzáteszem hogy a gyári szoft egyiken sem volt nagyon használva. Koreader van a kobon coolreader volt Pbn. Sokkal sokkkal testreszabhatóbb a layout meg a gesztusok.
igen a libra kisebb .8 collal. Én is a nagyobb kijelző párti vagyok. hat colosom sosem volt 10 és 7.8 on mozogtam mindig.
A forma és a libra között vergődtem de elég nyomasztó volt a felár a formánál .8 colért és végül emiatt lett libra. Nem bántam meg. az ideális karaktermérettel nulla margóval, szűk sortávval ahogy nekem komfortos olvasni nagyon szép mennyiségű adat van egy képernyőn nem kell sűrűn lapozni.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Abban biztosan jobb (vagy rosszabb) a Kobo Libra H2O, hogy kisebb (7") mint az Inkpad 3 (7.8"). Ez már azért az a kategória árban is, amit érdemes kézbe venni egy üzletben vásárlás előtt. Nem csak a méret tér el, a kialakítás is teljesen más, ízlés dolga. Ha jól emlékszem, akkor a Kobo-ban nincs BT, tehát nem lehet vele hangoskönyvet olvasni BT eszközzel.
A Kobo Forma nagyjából akkora mint az Inkpad 3, egyébként hasonlít a Librára. Viszont Mobius a kijelzője, tehát az biztosan nem fog eltörni, viszont könnyebben karcolódik.
A Kobo-k szerintem elegánsabbak, viszont az akku kisebb, gyakrabban kell tölteni.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest