- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jalos
tag
válasz
doddencs #27894 üzenetére
Nekem 6. éves az Inkpad3, és kezdenek ragadóssá válni a műanyag részei az előlapon (hátlapot nem tudom, tokban van).
Ez idővel eléggé kényelmetlenné teszi a használatot, állítólag lehet dörzsölgetni mindenféle zsiroldóval, alkohollal, de előbb utóbb kuka.Mondjuk egy 40cmről leesésnél a kijelző egyik sarka elrepedt, azóta érik a csere. Most még lehet használni erőteljes margó növeléssel az érintett területeken.
-
Cs1csó
titán
válasz
doddencs #27894 üzenetére
Nekem PocketBook Touch Lux 5-öm van, de panaszra nincs okom, igaz egy nagyon masszív tokom van talán a legmasszívabb ami létezik: [link] (elől és hátul merevített, mágneses. )
Még - kopp-kopp-kopp - nem sérült de nagyot nem is esett, ülő helyzetben esett a szőnyegre.
ÉN minőséginek érzem, de nyilván vékony és keskeny cucc tehát erős tok nélkül én nem merném használni, sőt tok nélkül a fogása is rosszabb hiszen sima műanyag.Szerintem nem lősz mellé, legalább kipróbálod. DE egy erős tok majd ajánlott.
PB Verse és a PB InkPad 4 ami a legversenyképesebb.
-
Ébri
senior tag
válasz
doddencs #9465 üzenetére
Van olyan is, aki meg tudja, de nem akarja.
Másrészt feleségem IT területen dolgozik, kérte, hogy állítsam vissza a Kindle-t alapállapotra, széles margókkal. Neki úgy tetszik. Másrészt nem szereti csinálni, bár tudná.
Szóval van közvetlen ellenpéldám
. És ismerek még jópár ilyen embert, férfit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyar az űrben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gumi és felni topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen egeret válasszak?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged